12T Pro 256 GB Black

Xiaomi12T Pro 256 GB Black

Aantal Gb
256

De belangrijkste details

Voordelen

  • 120 W snellader
  • Groot FHD+ display
  • Lichtgevoelige camera met stabilisator

Hoogstaande prestaties met Xiaomi 12T Pro

De Xiaomi 12T Pro draait op de Snapdragon 8+ Gen 1 processor. Met deze high-end processor kun je de zwaarste games en apps laten werken. Op de Nederlandse markt wordt het toestel standaard geleverd met 256 GB verkocht. Met 8 GB werkgeheugen blijft het Android besturingsysteem soepel draaien.

Xiaomi 12T Pro Android en beveiligingsupdates

Bij lancering wordt het toestel standaard met Android 12 geleverd. Xiaomi belooft drie android updates. Dit betekent dat je gaandeweg het toestel kunt updaten naar Android 13, Android 14 en Android 15. Tot 2026 is de 12T Pro ook voorzien van beveiligingsupdates. 

12T Pro high-end display 

De Xiaomi 12T Pro is voorzien van een groot 6.67 inch amoled display. Het display is HDR10+ gecertifieerd waardoor hdr content die je zelf maakt, streamt, of gekocht hebt er ultiem uitziet. Een hoog contrast en groot kleurbereik kun je verwachten van dit display. Standaard heeft het display een helderheid van 500 nits dat tot een piek kan gaan tot 900 nits. De 12T Pro is voorzien van een FHD+ resolutie. Deze resolutie laat genoeg pixels zien op het display dat mooie beelden vertonen. Deze beelden worden dan ook mooi vertoond omdat 12T Pro is voorzien van een 120 Hz paneel. Hier bovenop is het toestel voorzien van een laag Gorilla Glass 5 om krassen en barsten te voorkomen. 

De stereo speakers en Dolby Atmos bieden ruimtelijk geluid. De 12T Pro is ook voorzien van Hi-Res Audio (wireles).
 

Xiaomi 12T Pro: 200 Megapixel camera en een stabilisator

Er zijn er maar weinig van op de markt, smartphones met een 200 megapixel camera. De camera van de 12T pro kan dus echt veel details waarnemen. Xiaomi geeft aan dat de 12T pro een grote sensor heeft, hierdoor reageert de camera goed, ook bij weinig licht. Op de achterkant van het toestel zit een 200 megapixel groothoek-, 8 megapixel ultragroothoek- en een 2 megapixel macrolens. Hiermee kun je foto’s maken van insecten tot architectuur. Op de voorkant zit een 20 megapixel selfiecamera. Er is een stabilisator aanwezig om foto’s schokkerige beelden te voorkomen. 

Filmen kan maximaal in een hoge 8K resolutie met 24 fps. Filmen kan in HR10+, er is ook een mogelijkheid om in de nacht te filmen met Ultra Night-Video.  

Xiaomi 12T Pro: minder dan 20 minuten heb je nodig om de batterij volledig op te laden

Met de Xiaomi 12T Pro heb je weinig tijd nodig om de batterij op te laden. Wanneer de batterij leeg is zijn er 19 minuten nodig om de batterij volledig op te laden. De batterijcapaciteit is 5000 mAh. De 12T Pro laad je op met een 120W snellader. De snellader en USB-C kabel zitten in de doos. Er is geen mogelijkheid voor draadloos opladen.

Xiaomi 12T Pro release Nederland

De Xiaomi 12T Pro is te koop in Nederland van oktober 2022. Kies uit de kleuren: Blue, Black en Silver.