12T 128 GB Black

Xiaomi12T 128 GB Black

Kleur
Zwart
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • High-end processor
  • Groot 6.67 inch display
  • Volledig opgeladen in 19 minuten

De 12T is voorzien van High-end prestaties en Android updates

De Xiaomi 12T is voorzien van de high-end MediaTek Dimensity 8100 Ultra processor. Deze processor zorgt voor een geweldige performance. Perfect voor zware, maar ook algemeen gebruik. Het toestel wordt geleverd met minimaal 128 GB. Het geheugen is niet uitbreidbaar. Het is een dual-sim toestel waar twee nanosims in kunnen. Je kunt op het 4G en 5G netwerk met dit toestel. Bij lancering wordt het toestel geleverd met Android 12 met drie Android updates. Dit betekent dat je gaandeweg het toestel kunt updaten naar Android 13, Android 14 en Android 15. Tot 2026 is het toestel ook voorzien van beveiligingsupdates. 


De 12T heeft een 6.67 inch display die alle details snel ververst

De Xiaomi 12T is voorzien van een groot 6.67 inch amoled display. Het display is HDR10+ gecertifieerd. Een hoog contrast en groot kleurbereik kun je verwachten van dit display. Standaard heeft het display een helderheid van 500 nits dat tot een piek kan gaan tot 900 nits. De 12T is voorzien van een FHD+ resolutie. Deze resolutie laat genoeg pixels zien op het display dat mooie beelden vertonen. Deze beelden worden dan ook mooi vertoond omdat 12T is voorzien van een 120 Hz paneel. Hier bovenop is het toestel voorzien van een laag Gorilla Glass 5 om krassen en barsten te voorkomen. 

De stereo speakers en Dolby Atmos zorgen voor ruimtelijk geluid. Het toestel is ook voorzien van Hi-Res Audio (wireles).

Met de 12T zijn wazige foto’s verleden tijd

Een belangrijk onderdeel die op de achtercamera van de 12T geïntegreerd zit is de OIS. Dit voorkomt dat beelden er bewogen uitzien en verbeterd het vastleggen van beeld met weinig licht. De cameralenzen op de achterkant zijn een groothoek- en macro- ultragroothoeklens. Op de voorkant zit een selfiecamera. 

Je hebt een kleine 19 minuten nodig om de 12T volledig op te laden

Wanneer de batterij leeg is zijn er 19 minuten nodig om de batterij volledig op te laden. De 12T laad je op met een 120W snellader. De batterijcapaciteit is 5000 mAh. De snellader zit in de doos. 

Release Nederland

De Xiaomi 12T is te koop in Nederland van oktober 2022. Kies uit de kleuren: Blue, Black en Silver.