Redmi  Note 11 Pro 5G 128 GB Dark Grey

XiaomiRedmi Note 11 Pro 5G 128 GB Dark Grey

Vanaf € 279,00
Kleur
Grijs Wit
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • 5G
  • Groot display
  • Stereo speakers

Middeklasse prestaties en 5G ondersteuning

De Note 11 Pro 5G is mid-range smartphone. Perfect voor allerdaagse taken. Het toestel wordt aangedreven door de Snapdragon 680 5G. Het toestel ondersteund 5G. Hierdoor is het toestel toekomstbestendig als het gaat om verbindingsmogelijkheden. 

In een korte tijd een flink percentage batterij

Het is geen probleem als de batterij bijna leeg is. Dankzij de 67W USB-C snellader is de batterij voor 51% weer opgeladen in 15 minuten. 100% is opgeladen in 42 minuten. Beide tijden zijn snel. De batterijcapaciteit is 5000 mAh. 

Een groot display met een hoge piekhelderheid en stereo speakers

Het display is 6.67 inch groot. Met een FHD+ resolutie is er genoeg detail te zien op het display. Tot 120 keer per seconde ververst het display waardoor alle details vloeiend over het beeldscherm bewegen. Het display heeft een hoge piekhelderheid van 1100 nits

Er zijn stereo speakers aanwezig die voor ruimtelijk geluid moeten zorgen. Bedraad kan er ook naar audio geluisterd worden dankzij de 3,5mm-aansluiting. Daar bovenop is het toestel ook Hi-Res Audio-gecertificeerd.

Beveilig het toestel op jouw manier

Het toestel kun je op drie manieren beveiligen. Zoals gewoonlijk met een pincode. Ook kun je toestel beveiligen met je vingerafdruk. Daarnaast ook met je gezicht.

Wissel tussen de lenzen

In totaal zijn er vier cameralenzen op het toestel. Hier zit een macro-, ultra groothoek-, en groothoeklens op de achterkant. 

Beschikbaarheid Nederland en kleuren 

Het toestel wordt standaard geleverd met een Android 11 toestel. Kies uit de kleuren:Polar White, Graphite Gray en Atlantic Blue. Vanaf 6 april 2022 is het toestel te koop in Nederland.