Redmi  Note 11 Pro 128 GB Graphite Gray

XiaomiRedmi Note 11 Pro 128 GB Graphite Gray

Kleur
Grijs Wit Blauw
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • Snelladen
  • Groot display
  • Uitbreidbaar geheugen

Een middeklasse smartphone met een uitbreidbaar geheugen

De Redmi note 11 Pro is een middenklasse smartphone. De MediaTek G96 processor is prima om gangbare games en apps te gebruiken. Met de Redmi 11 Pro heb je toegang tot 4G netwerken. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart van maximaal 1 TB. Dit is een hybride dual-sim smartphone. Het geheugenkaart kan gecombineerd worden met een simkaart. 

Snel opladen met de Note 11 Pro 

De Note 11 Pro heeft een capaciteit van 5000 mAh. Met een batterij van dit formaat is snel laden handig. In dit geval is snelladen ook snel dankzij de 67 W snellader. 50% van de batterij is opgeladen in 15 minuten volgens de fabrikant. 

Pincode en biometrische gegevens voor beveiliging

Ontgrendel de smartphone met de vingerafdrukscanner. Gebruik je persoonlijke pincode. Gebruik jouw gezicht met de gezichtsontgrendeling.

Een groot display dat vaak ververst. Stereo speakers voor ruimtelijk geluid

Een FHD+ resolutie is geschikt voor alle handelingen. Deze hoge resolutie laat genoeg detail zien tijdens het gamen, films kijken maar ook alledaags gebruik.Het display is 6.67 inch groot. Dit is aan de grotere kant. Tot 120 keer per seconde verversen de beeldpunten op het display. 120 Hz is vaak en zorgt ervoor dat de visuals geleidelijk over het scherm bewegen.

Audio kan geluisterd worden d.m.v. een bedrade hoofdtelefoon. Daarnaast zijn er stereo speakers aanwezig die voor ruimtelijk geluid kunnen zorgen. 

Een diversiteit aan cameralenzen

Op de achterkant van het toestel vinden we de volgende camerlenzen: ultragroothoek, groothoek, macro en dieptecamera.

Verkrijgbaarheid Nederland. 

Kies uit de kleuren Graphite Gray, Polar White en Star Blue.Het toestel is rond begin april 2022 beschikbaar in Nederland.