Redmi  Note 11 128 GB Dark Grey

XiaomiRedmi Note 11 128 GB Dark Grey

Vanaf € 177,00
Kleur
Grijs Blauw
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Prestaties en geheugen

De Redmi Note 11 is een middenklasse smartphone. Prima voor mainstream apps. De prestaties komen van de Snapdragon 680 processor. Je kan alleen met 4G netwerken verbinden met deze processor. Het toestel wordt geleverd in een 64 of 128 GB variant. Er kan gebruik gemaakt worden van een extern geheugenkaartje. Daarnaast kan je ook gebruiken maken van een dual-sim functie. Met deze dual-sim kan je tegelijkertijd gebruik maken van twee simkaarten en een geheugenkaart.

FHD+ display dat 90 keer per seconde ververst en stereo speakers

6.43 inch groot is het display. FHD+ is de resolutie. Het toestel heeft een 90 Hz display. Met een 90 Hz display worden alle details vaker vernieuwd dan op een standaard 60 Hz display. Het toestel kan een hoge piekhelderheid halen van 1000 nits. Ideaal in de zon, of andere omgevingen waar veel licht op het scherm valt.

Er zijn ook diverse audio mogelijkheden. Er is een hoofdtelefoonaansluiting aanwezig om via de traditionele manier een kabel aan te sluiten. Daarnaast is het een stereo toestel. Twee speakers zorgen voor ruimtelijk geluid.

Een grote batterij snelladen

De batterijcapaciteit is 5000 mAh. Dit is aan de grote kant. Wanneer de batterij bijna leeg is zorg je ervoor dat er in een korte periode weer een hoog percentage batterij is door de 33W snellader. 

Fotografeer vanuit iedere hoek

De Redmi Note 11 zit vol met camera’s. Op de achterkant zijn een hoofd-, ultragroothoek, macro en diepte camera. Een selfiecamera zit uiteraard op de voorkant. 

Beveilig de smartphone op jouw manier

De Redmi Note 11 ontgredel je op drie manieren. Via een pincode, gezichtsherkenning via de camera of de vingerafdrukscanner aan de zijkant van het toestel.

Lancering Nederland

Bij lancering wordt het toestel geleverd met Android 11. Kies uit de kleuren: Graphite Gray, Twilight Blue of Star Blue. Vanaf 1 april 2022 te koop in Nederland.