Youfone Black Friday deals 2023

Youfone Black Friday deals 2023

28-10-2023 | 15:00

Wat is black friday 

Black Friday is in de Verenigde staten de dag na Thanksgiving day en wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen.

In Nederland is dit overgewaaid en diverse retailers maar ook providers spelen hier slim op in, waaronder ook Youfone met zijn sim-only aanbiedingen.

Tot wanneer duurt Black Friday 2023?

Black Friday starte bij Youfone op 13 november 2023. In eerste instantie was het onbekend wanneer de actie zou eindigen. De actie loopt tot 3 december 2023. 

Black Friday sim-only deals bij Youfone 2023

Onder de Black Friday Deals van 2023 kunnen we ook Youfone vinden met aanbiedingen op sim-only abonnementen. Youfone’s Black Friday Deals van 2023 gelden alleen op de 5 GB, 10 GB en 15 GB sim-only abonnementen. 

  • Op 2-jarige abonnementen van 5 GB, 10 GB en 15 GB geldt een kortingsperiode van 12 maanden
  • Op 1-jarige abonnementen van 5 GB, 10 GB en 15 GB geldt een kortingsperiode van 6 maanden

 

  • Er zijn geen aansluitkosten bij abonnementen van 12 en 24 maanden
  • Bij maandelijks opzegbare abonnementen wordt € 10 aansluitkosten gerekend i.p.v. € 20
  • Bij 15 GB abonnementen zijn de aansluitkosten gratis

Op alle overige abonnementen gelden de abonnementsprijzen voor de gehele looptijd. Bestaande klanten kunnen gebruik maken van dezelfde aanbiedingen via de MyYoufone.

Het netwerk dat Youfone gebruikt is van KPN

Youfone werkt op het netwerk van KPN. Gebruikers kunnen ook gebruik maken van 5G connectiviteit met hun sim-only abonnement.

Wat is een sim-only abonement?

Een sim-only abonnement is een abonnement die het mogelijk maakt dat je met een telefoon kunt bellen, smsen, internetten (dus ook whatsapp). Je neemt een abonnement zonder telefoon af. Dit is ideaal als je een tweede abonnement voor je smartphone zoekt, maar ook ideaal als je een werkende telefoon hebt en niet op zoek ben naar een nieuwe telefoon

youfone_black_friday_deals

Recente posts