Simyo Black Friday Deals 2023

Simyo Black Friday Deals 2023

30-10-2023 | 18:00

Simyo Black Friday Deals 2023

Simyo geeft in 2023 diverse kortingen op smartphones met abonnement, maar ook sim-only abonnementen. 

Dit zijn de belangrijkste punten die je moet weten:

  • Looptijd van de geselecteerde (sim-only) abonnementen duurt 2 jaar
  • Je ontvangt € 1 korting per maand bij sim-only abonnementen
  • Geen aansluitkosten van € t.w.v. 15 gedurende Black Friday 2023
  • De toestellen kun je in termijnen of in een keer betalen

Simyo sim-only Black Friday deals 

Zoals aangegeven er is korting met Simyo Black Friday deals. Dit moment is ideaal als je een prepaid kaart wilt overzetten naar abonnement. Heb je al een sim-only dan kun je verlengen met de huidige korting. 

Gedurende Black Friday 2023 zijn er 3 sim-only abonnementen geselecteerd voor korting. Dit zijn de bundels met 6, 10 en 15 GB. Op de abonnementen met 2 en 12 GB zit geen korting.

Korting op de volgende sim-only abonnementen en smartphones met sim-only:

Simyo Black Friday deals smartphone met abonnement

Gedurende deze periode zijn er smartphones in de aanbieding in combinatie met een abonnement. De iPhone 13 heeft een korting van €72 en de Galaxy A54 een korting van € 48. Daarnaast zijn er nog heel veel smartphones scherp geprijsd met abonnement. Korting kun krijg je in de vorm van korting op het toestel maar ook in de vorm van lagere maandlasten.

Wat is Black Friday

Dit is het moment van het jaar waar veel korting wordt gegeven op producten en services. Deze periode slaan veel consumenten toe om consumenten elektronica te kopen door de aantrekkelijke prijzen.

Tot wanneer duurt Simyo Black Friday 2023?

Black Friday 2023 is op 24 november in Nederland. Deze actie loopt al vanaf 30 oktober 2023. Black Friday 2023 duurt meerdere dagen. Waarschijnlijk duren de Simyo Black Friday aanbiedingen tot einde van het weekend van 26 november 2023. Wacht niet tot het laatste moment.

 


 

Wat is Black Friday?

Black Friday is de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten en markeert het startpunt van het kerstaankoopseizoen. Om klanten naar de winkels te lokken, stunten veel winkels met speciale aanbiedingen. (Okay, dit geld ook voor online aankopen. 

In Nederland is deze traditie overgewaaid, en verschillende bedrijven spelen hier handig op in, waaronder Simyo met zijn aantrekkelijke sim-only deals en smartphones met abonnementen.

Wie is de eigenaar van Simyo?

Simyo valt onder KPN. Hierdoor maakt Simyo ook gebruik van een van de beste netwerken van Nederland. 

Heeft Simyo ook 5G? 

Ondanks dat KPN 5G aanbiedt, verzorgt Simyo alleen 4G internet voor zijn klanten.

Recente posts