Ben Hebbes! 2024 deals

Ben Hebbes! 2024 deals

22-01-2024 | 00:00

Ben Hebbes! deals 2024

Ben Hebbes! Weken met korting op sim-only en smartphones met abonnement. Dit betekent dubbel korting. Dit moment geniet je bij Ben van diverse kortingen op sim-only abonnementen en smartphones met abonnement. Daarnaast betaal je geen aansluitkosten. 

Het zijn de goedkoopste deals die je kunt krijgen. 

Tot wanneer loopt het? 

  • Van 22 januari tot met de laatste dag van 31 maart 2024

De kortingen 

  • Een 15 GB bundel is beschikbaar voor € 11 p/m
  • De korting is bij een looptijd van 24 maanden
  • Je betaalt geen aansluitkosten t.w.v. € 20
  • Korting op sim-only

De telefoonaabiedingen met abonnement:

 

Apple iPhone korting met een Ben abonnement

En voor de Apple-fans onder ons: bij Ben kun je een Apple iPhone met korting aanschaffen. Of je nu gaat voor de nieuwste iPhone of een iets ouder model, gedurende Ben Hebbes deals krijg je de beste prijs.

Ben abonnement met Apple iPhone 14

Een Ben abonnement kun je nu combineren met een iPhone 14 met korting. De iPhone 14 is gunstig geprijsd tijdens deze aanbieding. De toestelkosten zijn € 750. De iPhone 14 is de een-na-laatste iPhone en nog steeds actueel.

Alle Apple iPhones met korting gedurende Hebbes deals van 2024.

Samsung Galaxy smartphones met een Ben abonnement met extra korting

Samsung, een merk met een uitgebreid portfolio, staat bekend om zijn hoogwaardige smartphones. Met een Samsung smartphone in combinatie met een Ben-abonnement geniet je niet alleen van de beste deals, maar ook van kortingen die het plaatje compleet maken. Of je nu fan bent van de Galaxy S series, Galaxy A series, of de Galaxy Z series, bij Ben vind je de beste prijs voor deze (high-end) toestellen.

Ben abonnement met Samsung Galaxy S23

De Samsung Galaxy S23, het laatste S model van 2023 kun je nu ook gebruiken met korting. Combineer de S23 met een Ben abonnement. Je betaalt maar € 606 voor een S23.

Alle Samsung Galaxy aanbiedingen:

 

Ontvang korting op jouw Oppo smartphone met een Ben abonnement

Oppo is ook een interessante keuze, vooral vanwege de kenmerkende prijs-kwaliteitverhouding. Ze concurreren stevig op de Nederlandse markt met series uit de Oppo Reno, Oppo A, en Oppo Find X. Ontdek de mogelijkheden en profiteer van korting op de concurrentie tegen de gevestigde orde.

Ben Hebbes deals met korting op de Oppo A79

Op de nieuwste Oppo A79 wordt korting gegeven. Dit is de nieuwste middenklasse smartphone voor 2024. Het toestel heeft 5G ondersteuning en ruim, intern geheugen en een groot display. 

 

Ben Hebbes sim-only deals

Gedurende de Ben Hebbes deals wordt er ook korting gegeven op sim-only abonnementen. Gedurende deze periode kun je de deals vinden op geselecteerde sim-only abonnementen.

Ben Hebbes! sim-only deals

Ben geeft ook korting op zijn sim-only abonnementen. 15 GB met 200 belminuten/sms krijg voor € 11 per maand.

Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

  • De provider geeft mogelijk korting op de smartphone
  • Je krijgt korting op je abonnement
  • Je kunt de smartphone in een keer betalen en je krijgt mogelijk korting op het toestel
  • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

  • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)
 
Wat wordt bedoeld met sim-only?

Een sim-only abonnement is een abonnement voor je smartphone die bestaat uit belminuten en sms en/of databundel. Bij een sim-only abonnement betaal je geen toestelkosten. Je betaalt maandelijks een bedrag om verbonden te zijn. 

Mijn abonnement is afgelopen. Wat nu?

Als je een smartphone met abonnement hebt of een sim-only abonnement hebt dan verloopt het contract na een of twee jaar. Dit wordt stilzwijgend verlengt waar je alleen betaalt voor de belminuten en sms en/of databundel. Je kunt dan nog een keer een abonnement met telefoon aansluiten of verder gaan met een sim-only abonnement. 

Wat kost een Ben abonnement?

Een Ben abonnement kost minimaal € 6.5 per maand. Afhankelijk van de looptijd en data bel/sms-bundels kunnen de kosten oplopen. Dit zijn de kosten die betaald bij Ben bij een sim-only. Deze kosten kun je ook hebben in een abonnementsvorm in samenwerking met een smartphone.

 
Kan ik ben in het buitenland gebruiken?

Ben kun je gebruiken in het buitenland. Dit betekent dat je overschakelt naar de een mobiel netwerk van een buitenlandse provider. Je blijft verbonden op jouw huidige telefoonnummer. Het is belangrijk om te controlleren of er kosten verbonden zijn aan welk land je het Ben abonnement wilt gebruiken. 

Is Ben maandelijks opzegbaar?

Ben biedt ook maandelijks opzegbare abonnementen aan naast de abonnementen van een looptijd van 12 en 24 maanden.

Heeft Ben ook onbeperkt internet?

Ben biedt geen onbeperkt internet aan. De grootste databundel is 20 GB per maand. Daarna kun je gebruik maken van MB Extra

Hoe werkt het klantvoordeel van Ben?

Je krijgt korting tot wel 5 GB extra data als je meerdere mobiele abonnementen van mij combineert op hetzelfde adres. Heb jij Odido Internet? Omdat het bij mij onder één dak zit, krijg je niet alleen tot wel 5 GB extra data, maar ook nog eens € 5 korting op Odido Internet.

Heeft Ben ook 5G?

Ben biedt consumenten ook 5G aan. Dit is mogelijk tegen bijbetaling. Voorheen bood Ben 4G Extra Snel aan tegen bijbetaling, 5G heeft dit nu vervangen.

Wie is de eigenaar van Ben?

Ben valt nu onder Odio (voormalig T-Mobile en Tele2).

 
Wat is de beste iPhone van het moment?

De iPhone 15 Pro Max is de beste iPhone van het moment. Dit toestel is het snelst, heeft de beste camera, display en een geanvanceerde batterij.

Waar komt Samsung vandaan?

Samsung Electronics is een Zuid-Koreaans bedrijf dat verschillende soorten elektronische producten maakt.

 
Wat is het verschil tussen Samsung Galaxy A en S?

Het zijn veel verschillende modellen met veel verschillen maar ook overeenkomsten. In de basis: de Samsung S series zijn de modellen met de hoogste prestaties en nieuwste hardware. Het is ook mogelijk dat in de Galaxy S-serie ervoor wordt gekozen om niet de nieuwste hardware te implementeren, zoals bij de Galaxy FE-series. Daarentegen behoren de Galaxy A-modellen tot de categorie met iets lagere snelheden en hoeven niet per se de allernieuwste hardware te bevatten.

Wat is de snelste Samsung telefoon?

De Samsung Galaxy S24 Ultra is de snelste smartphone. Het toestel wordt aangedreven door de high-end Snapdragon 8 gen 3. Daarnaast met de hoeveelheid werkgeheugen kan het onder druk goed presteren met diverse apps en games.

Recente posts