Motorola Edge 50 series aankondiging

Motorola Edge 50 series aankondiging

16-04-2024 | 16:00

Motorola 50 series: de selectie

Op 16 april 2024 werd de Motorola Edge 50 series aangekondigd. Eerder was er aangekondigd dat er een Motorola event zou komen.

Deze serie omvat niet één, niet twee, maar drie indrukwekkende smartphones: de Edge 50 Fusion, de Edge 50 Pro en het vlaggenschip, de Edge 50 Ultra. Met deze lancering toont het bedrijf duidelijk haar streven naar innovatie en het bieden van geavanceerde technologieën aan haar klanten.

Het was afwachten welke modellen we kunnen verwachten omdat er vaker in het verleden van opvolgende modellen is gewisseld. Er is geen Edge 50 Neo, wel weer een Edge 50 Fusion en we zien ook weer de Edge 50 Ultra. De Motorola Pro zien we net als in 2023 terug.

2024 modellen

Maar dat is nog niet alles wat we kunnen verwachten van dit jaar. Naast de Edge 50 series, kunnen we ook een assortiment van diverse moto G en E modellen verwachten. Het lijkt erop dat het bedrijf voortdurend werkt aan het verfijnen en uitbreiden van haar productaanbod.

En laten we de Razr series niet vergeten, die wordt ook verwacht voor 2024. Dit belooft een toevoeging te worden aan de line-up van opvouwbare smartphones, waardoor gebruikers kunnen genieten van de nieuwste technologieën verpakt in een uniek en innovatief ontwerp.

 

Recente posts