Oppo Reno10 5G en Reno10 Pro 5G aankondiging

Oppo Reno10 5G en Reno10 Pro 5G aankondiging

19-07-2023 | 00:00

Oppo Reno10-serie: officieel aangekondigd op 24 juli 2023 voor Nederland, maar ze zijn nu al beschikbaar op het internet, waarschijnlijk door grijze import. De voorgangers van de Oppo Reno10-serie waren de Oppo Reno8-serie, terwijl de Reno9-serie niet in Nederland is uitgebracht.

De Oppo Reno10-serie valt op omdat het twee producten zijn, als we kijken naar de Oppo Reno8 series zien we dat het meer dan twee modellen zijn. Hier kan je onder andere een Oppo: Reno8T, Reno8 Pro, Reno8 en Reno8 Lite vinden. Het is echter nog onbekend of er later in het jaar nog meer Reno-modellen zullen worden uitgebracht. De toestellen in de Reno series bevinden zich in het middenklasse segment, variërend van snelle middenklasse tot high-end processoren. De focus ligt altijd op prijskwaliteitverhouding en camera.

Wat kunnen we verwachten van de Oppo Reno10-serie:

  • Oppo Reno10 5G:

    • Telezoomlens voor verbeterde fotografie mogelijkheden.

    • Opladen met een ongelofelijke snelheid van 67 W, wat zorgt voor minimale wachttijd bij het opladen.

  • Oppo Reno10 Pro 5G:

    • Ook voorzien van een telezoomlens, waarmee je nog verder kunt inzoomen voor prachtige opnamen.

    • Nog sneller opladen dan zijn voorganger, met een ongekende 80 W-oplaadcapaciteit, zodat je snel weer volledig gebruik kunt maken van je toestel.

Voor de overige specificaties en functies van de toestellen moeten we nog even geduld hebben tot de officiële lancering en reviews beschikbaar zijn. Echter, gezien Oppo's focus op camerakwaliteit en de reputatie van eerdere Reno-modellen, kunnen we ervan uitgaan dat de Oppo Reno10-serie een aantal indrukwekkende functies zal bieden voor fotografie-enthousiastelingen en alledaagse gebruikers.

Jouw selectie:
 productproducten

Recente posts