Samsung Galaxy Unpacked 2024

Samsung Galaxy Unpacked 2024

03-01-2024 | 10:00

Galaxy Unpacked 2024 markeert het moment dat Samsung zijn nieuwste Galaxy S series promoot. Dit zijn de high-end modellen van het merk. De nadruk ligt dan ook op het feit dat ze niet opvouwbaar zijn.

Net na de lancering van de Samsung Galaxy S23 FE eind december 2023 verrast Samsung iedereen weer met nieuwe modellen. Ongetwijfeld zijn dit de Galaxy S24 series, de opvolger van de Galaxy S23 series. De S23 waren 1 februari 2023 aangekondigd en de Galaxy S24 series worden op 17 januari 2024 gepresenteerd. Als we kijken naar de geschiedenis van de afgelopen jaren zal de Galaxy S24 bestaan uit de drie modellen: Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra. Uiteraard staat dit niet vast en kan er alsnog een verrassing komen. 

Samsung legt de nadruk op AI, iets wat in de digitale wereld niet is weg te denken. 

Samsung zet al behoorlijk in op de marketing. Diverse reclames zijn al te zien online. Daarnaast mogen consumenten bewust worden door zich in te schrijven dat ze een mooi aanbod kunnen ontvangen. https://www.samsung.com/nl/unpacked/ 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontdek als een van de eersten wat de Galaxy S24-serie te bieden heeft!

 
Welke Samsung Galaxy S zijn er?

De volgende Samsung Galaxy S smartphones zijn actueel en nog te koop:

 • Samsung Galaxy S24 Ultra
 • Samsung Galaxy S24+
 • Samsung Galaxy S24
 • Samsung Galaxy S23 Ultra
 • Samsung Galaxy S23+
 • Samsung Galaxy S23
 • Samsung Galaxy S23 FE
 • Samsung Galaxy S22 Ultra
 • Samsung Galaxy S22+
 • Samsung Galaxy S22
 • Samsung Galaxy S21 Ultra
 • Samsung Galaxy S21+
 • Samsung Galaxy S21
 • Samsung Galaxy S21FE

Bekijk alle Samsung Galaxy S hier. Deze smartphones worden verkocht bij erkende Samsung resellers.

Welke Samsung Galaxy S is het beste?

Het allerbeste is de Samsung Galaxy S24 Ultra. Dit toestel is het snelst, heeft de beste camera, mooste display, en heeft een geavanceerde batterij. Of dit het allerbeste is voor jou als gebruiker is dan nog de vraag. Het ligt eraan als je dit zoekt in een smartphone. Alle Samsung Galaxy S smartphones kun je hier vergelijken.

Wat is de nieuwste Samsung Galaxy S?

De Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra zijn de nieuwste Samsung Galaxy smartphones voor 2024.

 
Welke Samsung S maakt de beste foto's?

De Samsung Galaxy S24 Ultra maakt de beste foto's. Deze smartphone overtreft de andere Samsung smartphones. De voordelen voor consumenten: de 5x optische zoom en 10x Optical Quality Zoom, hoge resolutie, en stabilisator. 

 
Welke Galaxy S is de snelste Samsung smartphone?

De Samsung Galaxy S24 Ultra is de snelste Galaxy S smartphone. Het toestel wordt aangedreven door de high-end Snapdragon 8 gen 3. Daarnaast met de hoeveelheid werkgeheugen kan het onder druk goed presteren met diverse apps en games.

Waar komt Samsung vandaan?

Samsung Electronics is een Zuid-Koreaans bedrijf dat verschillende soorten elektronische producten maakt.

 
Wat is het verschil tussen Samsung Galaxy A en S?

Het zijn veel verschillende modellen met veel verschillen maar ook overeenkomsten. In de basis: de Samsung S series zijn de modellen met de hoogste prestaties en nieuwste hardware. Het is ook mogelijk dat in de Galaxy S-serie ervoor wordt gekozen om niet de nieuwste hardware te implementeren, zoals bij de Galaxy FE-series. Daarentegen behoren de Galaxy A-modellen tot de categorie met iets lagere snelheden en hoeven niet per se de allernieuwste hardware te bevatten.

Wat is de snelste Samsung telefoon?

De Samsung Galaxy S24 Ultra is de snelste smartphone. Het toestel wordt aangedreven door de high-end Snapdragon 8 gen 3. Daarnaast met de hoeveelheid werkgeheugen kan het onder druk goed presteren met diverse apps en games.

Recente posts