Vodafone Runners deals 2024

Vodafone Runners deals 2024

15-05-2024 | 07:00

Alles wat je moet weten over de Vodafone Runners Deals 2024

De Vodafone Runners zijn de kortingsweken (op smartphone met abonnement, maar ook op sim-only). Dit is een terugkerend event van Vodafone waar korting wordt gegeven op populaire producten en services. 

De belangrijkste smartphones met korting:

Tot wanneer duren de Vodafone Runners Deals? 

Dit is de tweede Vodafone Runners van 2024. De huidige actie loopt van 15 mei tot 16 juni 2024. De eerste actie van 2024 was van 27 februari en eindigde op 7 april 2024.

Hoeveel korting krijg ik met Vodafone en Ziggo?

Als je een Vodafone abonnement hebt met een Ziggo abonnement kun je tot € 7.50 per maand korting krijgen.

 

Tijdens Vodafone Runners extra korting met Vodafone Young

(Met de komst van Vodafone Young krijg) mensen tussen de leeftijd van 18 en 28 jaar nog eens extra korting per maand. Er zijn diverse aanbiedingen en personen die in deze leeftijdscategorie vallen kunnen extra genieten tijdens de Vodafone Runners Deals. Dit zelfs op de nieuwste toestellen en sim-only

 

Vodafone Runners korting op Apple iPhone

Als je op zoek bent naar de beste deals op Apple iPhone-toestellen, gecombineerd met uitstekende service van Vodafone, dan zijn de Vodafone Runner-deals zeker iets voor jou. Met deze speciale aanbiedingen krijg je de kans om de nieuwste iPhone-modellen te bemachtigen tegen aantrekkelijke prijzen, terwijl je profiteert van het betrouwbare 5G netwerk van Vodafone. Apple iPhones hebben prijzen die niet vaak zakken. Hieronder vind je meer informatie over de Vodafone Runner-deals en hoe je kunt profiteren van deze geweldige acties. 

Ga naar de Vodafone website om alle Runners Deals van Apple te bekijken.

 

Vodafone korting op de beste Samsung Galaxy smartphones

Je kunt gebruik maken van haarscherpe deals van Vodafone in samenwerking met Samsung. Vodafone aantrekkelijke Runner-deals voor verschillende Samsung Galaxy-smartphones. Je kunt gebruik maken van hoge kortingen op geselecteerde Samsung Galaxy-toestellen, zowel uit de Galaxy A-serie als de Galaxy S-serie, in combinatie met een abonnement. 

De beste Samsung Galaxy smartphones in de aanbieding:

Bekijk alle Samsung Galaxy modellen in de aanbieding.

 


 

Vodafone Runners Google Pixel korting

Sinds mei 2024 zijn de Pixel smartphones van Google ook verkrijgbaar bij Vodafone. Google brengt ieder jaar een kleine selectie van modellen uit. De nieuwste modellen kun je vinden bij Vodafone. Gecombineerd met Vodafone Runners kun je zelf korting hierop krijgen. Dit mogelijk voor de standaard, a, of Pro modellen.

Bekijk alle Google Pixel smartphones bij Vodafone.

 


 

Google Pixel 8 aanbieding

Gedurende Vodafone Runners krijg je ook korting op de Google Pixel 8. De toestelprijs is 528 euro en daarnaast kun je maandelijks korting krijgen op de abonnementskosten.

 

Vodafone Runners Deals sim-only

Bekijk alle sim-only aanbiedingen gedurende de Vodafone Runners. Tot wel € 3 euro korting wordt er per maand gegeven. Als je al een smartphone hebt of gewoon een tweede telefoonnummer nodig hebt, dan kan een sim-only de ideale oplossing zijn.

Is een sim-only telefoon met het kopen van een los toestel voordeliger dan een telefoon met een sim-only? Waarschijnlijk niet omdat er korting wordt gegeven op het toestel en op de bel en data kosten. Bij een sim-only ben je gegarandeerd op de korting van het sim-only abonnement.

Er zijn geen aansluitkosten bij het aansluiten van een nieuw abonnement.

Kan je Sim Only omzetten naar abonnement met telefoon Vodafone?

Je kunt zelf een sim-only abonnement overzetten naar Vodafone. Klik op een van de links naar de Vodafone website toe en kies het geselecteerd abonnement. 

 
Waarom kiezen voor Vodafone?

Vodafone heeft een van de betrouwbaarste Netwerken van Nederland, daarnaast biedt het ook standaard 5G.

 
Krijgen bestaande Vodafone klanten ook korting?

Ja! Bestaande klanten kunnen ook korting krijgen bij Vodafone. Bij het verlengen van een abonnement met smartphone kan er korting gegeven worden op het toestel maar ook op de abonnementskosten. Als je een sim-only abonnement hebt kan er ook korting gegeven worden op de maandelijkse kosten van de sim-only.

  • Bestaande klanten bij Vodafone ook korting krijgen als ze een meerdere abonnementen hebben op een adres.  Abonnementen van Ziggo tellen ook mee
  • Jonge Vodafone klanten tussen de 18 en 28 jaar krijgen extra korting per maand met Vodafone Young
Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

  • De provider kan korting op het toestel geven
  • Je krijgt korting op je maandelijkse abonnementskosten
  • Je kunt de smartphone in een keer betalen met de mogelijke korting
  • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

  • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)
 
Wat is de beste iPhone van het moment?

De iPhone 15 Pro Max is de beste iPhone van het moment. Dit toestel is het snelst, heeft de beste camera, display en een geanvanceerde batterij.

Recente posts