Smartphone met Vodafone abonnement

Vodafone biedt verschillende abonnementen aan in combinatie met een smartphone. Hiermee kun je genieten van zowel de voordelen van een abonnement als een moderne telefoon. Bestaande klanten kunnen hun Vodafone abonnement verlengen, waarbij ze ook een nieuwe smartphone kunnen uitkiezen. Dit geld ook voor Vodafone klanten met een sim-only abonnement. Uiteraard kunnen niet bestaande klanten zich ook aansluiten.

Diverse Vodafone abonnementen en smartphones

Vodafone biedt diverse abonnementen aan. Dit biedt de mogelijkheid om te kiezen uit kleine hoeveelheden, maar ook onbeperkt data, onbeperkt belminuten en/of sms. Bij het afsluiten van een Vodafone-abonnement met een nieuwe telefoon heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende smartphones. Vodafone biedt een breed scala aan telefoons, waaronder de nieuwste modellen van populaire merken. Je kunt kiezen uit high-end smartphones of betaalbaardere modellen, afhankelijk van je voorkeur en budget.

Voordelen voor Vodafone Ziggo klanten

Als er meerdere Vodafone gebruikers op een adres zijn, maar ook als je klant bent bij Ziggo, kun je profiteren van extra voordelen. Vodafone en Ziggo zijn namelijk samengegaan en bieden gecombineerde abonnementen aan. Met een Vodafone-abonnement krijg je extra's, zoals extra data en korting op je factuur. Dit kan voordelig zijn als je al gebruikmaakt van Vodafone of Ziggo-diensten. 

 

Filters
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)
Kan je Sim Only omzetten naar abonnement met telefoon Vodafone?

Je kunt zelf een sim-only abonnement overzetten naar Vodafone. Klik op een van de links naar de Vodafone website toe en kies het geselecteerd abonnement. 

 
Waarom kiezen voor Vodafone?

Vodafone heeft een van de betrouwbaarste Netwerken van Nederland, daarnaast biedt het ook standaard 5G.

 
Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

  • De provider geeft mogelijk korting op de smartphone
  • Je krijgt korting op je abonnement
  • Je kunt de smartphone in een keer betalen en je krijgt mogelijk korting op het toestel
  • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

  • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)