Smartphone met Vodafone abonnement

Vodafone biedt verschillende abonnementen aan in combinatie met een smartphone. Hiermee kun je genieten van zowel de voordelen van een abonnement als een moderne telefoon. Bestaande klanten kunnen hun Vodafone abonnement verlengen, waarbij ze ook een nieuwe smartphone kunnen uitkiezen. Dit geld ook voor Vodafone klanten met een sim-only abonnement. Uiteraard kunnen niet bestaande klanten zich ook aansluiten.

Diverse Vodafone abonnementen en smartphones

Vodafone biedt diverse abonnementen aan. Dit biedt de mogelijkheid om te kiezen uit kleine hoeveelheden, maar ook onbeperkt data, onbeperkt belminuten en/of sms. Bij het afsluiten van een Vodafone-abonnement met een nieuwe telefoon heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende smartphones. Vodafone biedt een breed scala aan telefoons, waaronder de nieuwste modellen van populaire merken. Je kunt kiezen uit high-end smartphones of betaalbaardere modellen, afhankelijk van je voorkeur en budget.

Voordelen voor Vodafone Ziggo klanten

Als er meerdere Vodafone gebruikers op een adres zijn, maar ook als je klant bent bij Ziggo, kun je profiteren van extra voordelen. Vodafone en Ziggo zijn namelijk samengegaan en bieden gecombineerde abonnementen aan. Met een Vodafone-abonnement krijg je extra's, zoals extra data en korting op je factuur. Dit kan voordelig zijn als je al gebruikmaakt van Vodafone of Ziggo-diensten. 

 

Filters
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)