Smartphone met Ben abonnement

De nieuwste smartphones met een Ben abonnement

Ben biedt een breed scala aan telefoons, waaronder de nieuwste modellen van populaire merken. Je kunt kiezen uit high-end smartphones of betaalbaardere modellen, afhankelijk van je voorkeur en budget. Dit wordt samen gedaan door diverse retailers en webshops.

4G en 5G verbinding

Ben maakt standaard gebruik van het 4G-netwerk om zijn klanten een snelle en betrouwbare verbinding te bieden. Met het 4G-netwerk van Ben kun je genieten van een uitstekende dekking en degelijke downloadsnelheden voor al je mobiele activiteiten, zoals surfen op internet, streamen van video's en downloaden van bestanden. Voor een klein extra bedrag kun je ook gebruik maken van 5G. Deze functie stelt je in staat om nog sneller te surfen, streamen en downloaden, zelfs in drukke omgevingen waar veel mensen verbonden zijn met het netwerk.

Ben smartphone abonnementen 

Ben heeft een overzichtelijk aanbod van abonnementen.

Looptijd

Ben biedt alleen smartphones met abonnement in de vorm van een tweejarig contract. 

Belminuten en sms en data

Bij Ben begrijpen we dat verschillende mensen verschillende behoeften hebben als het gaat om mobiele abonnementen. Daarom bieden we diverse opties aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Je kunt kiezen voor een abonnement met een beperkt aantal belminuten en data, als je bijvoorbeeld niet veel belt of internet. Er zijn geen abonnementen met onbeperkt internet, wel onbeperkt bellen en sms'en.

Nieuwe smartphone met abonnement, verlengen of overstappen

Als je momenteel een Ben-abonnement of Ben sim-only hebt en je wilt dit verlengen met een smartphone, dan is er de mogelijkheid om dat eenvoudig te doen via deze pagina. Op deze pagina combineer je jouw nieuwe smartphone met een Ben abonnement. We begrijpen ook dat je misschien momenteel aangesloten bent bij een andere provider en wilt overstappen naar Ben. Geen probleem, dat is mogelijk!

Korting voor bestaande en nieuwe klanten

Regelmatig wordt er korting gegeven op het toestel en/of abonnement. 

Nieuwe maar ook bestaande klanten kunnen hier gebruik van maken. Op het moment van een aanbieding kun je eventueel genieten van een dubbele korting.

Filters
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Wat kost een Ben abonnement?

Een Ben abonnement kost minimaal € 6.5 per maand. Afhankelijk van de looptijd en data bel/sms-bundels kunnen de kosten oplopen. Dit zijn de kosten die betaald bij Ben bij een sim-only. Deze kosten kun je ook hebben in een abonnementsvorm in samenwerking met een smartphone.

 
Kan ik ben in het buitenland gebruiken?

Ben kun je gebruiken in het buitenland. Dit betekent dat je overschakelt naar de een mobiel netwerk van een buitenlandse provider. Je blijft verbonden op jouw huidige telefoonnummer. Het is belangrijk om te controlleren of er kosten verbonden zijn aan welk land je het Ben abonnement wilt gebruiken. 

Is Ben maandelijks opzegbaar?

Ben biedt ook maandelijks opzegbare abonnementen aan naast de abonnementen van een looptijd van 12 en 24 maanden.

Heeft Ben ook onbeperkt internet?

Ben biedt geen onbeperkt internet aan. De grootste databundel is 20 GB per maand. Daarna kun je gebruik maken van MB Extra

Hoe werkt het klantvoordeel van Ben?

Je krijgt korting tot wel 5 GB extra data als je meerdere mobiele abonnementen van mij combineert op hetzelfde adres. Heb jij Odido Internet? Omdat het bij mij onder één dak zit, krijg je niet alleen tot wel 5 GB extra data, maar ook nog eens € 5 korting op Odido Internet.

Heeft Ben ook 5G?

Ben biedt consumenten ook 5G aan. Dit is mogelijk tegen bijbetaling. Voorheen bood Ben 4G Extra Snel aan tegen bijbetaling, 5G heeft dit nu vervangen.

Wie is de eigenaar van Ben?

Ben valt nu onder Odio (voormalig T-Mobile en Tele2).

 
Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

  • De provider kan korting op het toestel geven
  • Je krijgt korting op je maandelijkse abonnementskosten
  • Je kunt de smartphone in een keer betalen met de mogelijke korting
  • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

  • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)