Smartphone met Ben abonnement

Een nieuw Ben abonnement of verlengen

Als je momenteel een Ben-abonnement of Ben sim-only hebt en je wilt dit verlengen met een smartphone, dan is er de mogelijkheid om dat eenvoudig te doen via deze pagina. Op deze pagina combineer je jouw nieuwe smartphone met een Ben abonnement. We begrijpen ook dat je misschien momenteel aangesloten bent bij een andere provider en wilt overstappen naar Ben. Geen probleem, dat is mogelijk!

Betalingsopties bij het combineren van een smartphone met Ben abonnement

Bij het een Ben abonnement heb je verschillende opties wat betreft de kosten van de telefoon. Je kunt ervoor kiezen om de kosten van de telefoon in maandelijkse termijnen bovenop je abonnementskosten te betalen. Dit biedt je de flexibiliteit om een nieuwe telefoon te krijgen zonder direct het volledige bedrag te hoeven betalen. Als je echter de voorkeur geeft aan directe betaling, dan kun je er ook voor kiezen om de smartphone in één keer te betalen.

Bundels die je zelf kunt samenstellen bij een nieuw abonnement

Bij Ben begrijpen we dat verschillende mensen verschillende behoeften hebben als het gaat om mobiele abonnementen. Daarom bieden we diverse opties aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Je kunt kiezen voor een abonnement met een beperkt aantal belminuten en data, als je bijvoorbeeld niet veel belt of internet. Er zijn geen abonnementen met onbeperkt internet, wel onbeperkt bellen en sms'en.

Ben maakt uitsluitend gebruik van het 4G-netwerk om zijn klanten een snelle en betrouwbare verbinding te bieden. Met het 4G-netwerk van Ben kun je genieten van een uitstekende dekking en hoge downloadsnelheden voor al je mobiele activiteiten, zoals surfen op internet, streamen van video's en downloaden van bestanden. Voor een klein extra bedrag kun je ook gebruik maken van 5G. Deze functie stelt je in staat om nog sneller te surfen, streamen en downloaden, zelfs in drukke omgevingen waar veel mensen verbonden zijn met het netwerk.

Filters
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Wat kost een Ben abonnement?

Een Ben abonnement kost minimaal € 6.5 per maand. Afhankelijk van de looptijd en data bel/sms-bundels kunnen de kosten oplopen. Dit zijn de kosten die betaald bij Ben bij een sim-only. Deze kosten kun je ook hebben in een abonnementsvorm in samenwerking met een smartphone.

 
Kan ik ben in het buitenland gebruiken?

Ben kun je gebruiken in het buitenland. Dit betekent dat je overschakelt naar de een mobiel netwerk van een buitenlandse provider. Je blijft verbonden op jouw huidige telefoonnummer. Het is belangrijk om te controlleren of er kosten verbonden zijn aan welk land je het Ben abonnement wilt gebruiken. 

Is Ben maandelijks opzegbaar?

Ben biedt ook maandelijks opzegbare abonnementen aan naast de abonnementen van een looptijd van 12 en 24 maanden.

Heeft Ben ook onbeperkt internet?

Ben biedt geen onbeperkt internet aan. De grootste databundel is 20 GB per maand. Daarna kun je gebruik maken van MB Extra

Hoe werkt het klantvoordeel van Ben?

Je krijgt korting tot wel 5 GB extra data als je meerdere mobiele abonnementen van mij combineert op hetzelfde adres. Heb jij Odido Internet? Omdat het bij mij onder één dak zit, krijg je niet alleen tot wel 5 GB extra data, maar ook nog eens € 5 korting op Odido Internet.

Heeft Ben ook 5G?

Ben biedt consumenten ook 5G aan. Dit is mogelijk tegen bijbetaling. Voorheen bood Ben 4G Extra Snel aan tegen bijbetaling, 5G heeft dit nu vervangen.

Wie is de eigenaar van Ben?

Ben valt nu onder Odio (voormalig T-Mobile en Tele2).

 
Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

  • De provider geeft mogelijk korting op de smartphone
  • Je krijgt korting op je abonnement
  • Je kunt de smartphone in een keer betalen en je krijgt mogelijk korting op het toestel
  • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

  • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)