Smartphone met Ben abonnement

Een nieuw Ben abonnement of verlengen

Als je momenteel een Ben-abonnement of Ben sim-only hebt en je wilt dit verlengen met een smartphone, dan is er de mogelijkheid om dat eenvoudig te doen via deze pagina. Op deze pagina combineer je jouw nieuwe smartphone met een Ben abonnement. We begrijpen ook dat je misschien momenteel aangesloten bent bij een andere provider en wilt overstappen naar Ben. Geen probleem, dat is mogelijk!

Betalingsopties bij het combineren van een smartphone met Ben abonnement

Bij het een Ben abonnement heb je verschillende opties wat betreft de kosten van de telefoon. Je kunt ervoor kiezen om de kosten van de telefoon in maandelijkse termijnen bovenop je abonnementskosten te betalen. Dit biedt je de flexibiliteit om een nieuwe telefoon te krijgen zonder direct het volledige bedrag te hoeven betalen. Als je echter de voorkeur geeft aan directe betaling, dan kun je er ook voor kiezen om de smartphone in één keer te betalen.

Bundels die je zelf kunt samenstellen bij een nieuw abonnement

Bij Ben begrijpen we dat verschillende mensen verschillende behoeften hebben als het gaat om mobiele abonnementen. Daarom bieden we diverse opties aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Je kunt kiezen voor een abonnement met een beperkt aantal belminuten en data, als je bijvoorbeeld niet veel belt of internet. Er zijn geen abonnementen met onbeperkt internet, wel onbeperkt bellen en sms'en.

Ben maakt uitsluitend gebruik van het 4G-netwerk om zijn klanten een snelle en betrouwbare verbinding te bieden. Met het 4G-netwerk van Ben kun je genieten van een uitstekende dekking en hoge downloadsnelheden voor al je mobiele activiteiten, zoals surfen op internet, streamen van video's en downloaden van bestanden. Voor een klein extra bedrag kun je ook gebruik maken van 5G. Deze functie stelt je in staat om nog sneller te surfen, streamen en downloaden, zelfs in drukke omgevingen waar veel mensen verbonden zijn met het netwerk.

Filters
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag