Ben abonnement met Apple iPhone

De nieuwste Apple iPhones met een Ben abonnement

Alle actuele Apple smartphone-modellen kunnen naadloos worden gecombineerd met een Ben abonnement. Van de nieuwste iPhones tot meer bekende betaalbare opties. Met het jaarlijkse ritme van Apple's lanceringen van diverse smartphone-modellen, blijft er een constante stroom van keuzemogelijkheden beschikbaar. Van compacte tot grote display’s, en een palet van verschillende kleuren tot een uitgebreid scala aan opslagcapaciteiten, wordt aan elke behoefte voldaan. 

iPhone abonnement van Ben

Ben's assortiment omvat royale bundels die in elke internetbehoefte voorzien. Hoewel een onbeperkte internetoptie niet wordt aangeboden, blinkt Ben uit in het leveren van uitstekende 4G-connectiviteit. Voor degenen die nog meer snelheid willen, is er de optie om te upgraden naar 5G bundel, tegen slechts een bescheiden bijbetaling. Alle modellen na de iPhone 11 zijn voorzien van 5G, dit maakt. Dit maakt Ben de perfecte partner van je nieuwe iPhone. Onbeperkt bellen en sms'en is wel optioneel, wat zorgt voor moeiteloos contact met dierbaren, ongeacht waar ze zich bevinden. 

Looptijd en betalingsmogelijkheden van een Ben abonnement bij een nieuwe iPhone

De looptijd is standaard 24 maanden bij het aanschaffen van iPhone met een Ben abonnement. Een ander pluspunt van het Ben abonnement is de flexibiliteit in betalingsmogelijkheden voor je nieuwe iPhone. Je hebt de keuze om het toestel in termijnen te betalen, waardoor de directe financiële last lager wordt en het gemakkelijker wordt om de nieuwste technologie te omarmen. Als alternatief biedt Ben je ook de mogelijkheid om de iPhone in een keer te betalen. Of een iPhone goedkoper met abonnement is hangt af van de huidige toestelprijs en of providers via diverse retailers korting geven. In het overzicht kun je zien wat je betaalt per model en aan abonnementskosten.

Filters
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Wat kost een Ben abonnement?

Een Ben abonnement kost minimaal € 6.5 per maand. Afhankelijk van de looptijd en data bel/sms-bundels kunnen de kosten oplopen. Dit zijn de kosten die betaald bij Ben bij een sim-only. Deze kosten kun je ook hebben in een abonnementsvorm in samenwerking met een smartphone.

 
Kan ik ben in het buitenland gebruiken?

Ben kun je gebruiken in het buitenland. Dit betekent dat je overschakelt naar de een mobiel netwerk van een buitenlandse provider. Je blijft verbonden op jouw huidige telefoonnummer. Het is belangrijk om te controlleren of er kosten verbonden zijn aan welk land je het Ben abonnement wilt gebruiken. 

Is Ben maandelijks opzegbaar?

Ben biedt ook maandelijks opzegbare abonnementen aan naast de abonnementen van een looptijd van 12 en 24 maanden.

Heeft Ben ook onbeperkt internet?

Ben biedt geen onbeperkt internet aan. De grootste databundel is 20 GB per maand. Daarna kun je gebruik maken van MB Extra

Hoe werkt het klantvoordeel van Ben?

Je krijgt korting tot wel 5 GB extra data als je meerdere mobiele abonnementen van mij combineert op hetzelfde adres. Heb jij Odido Internet? Omdat het bij mij onder één dak zit, krijg je niet alleen tot wel 5 GB extra data, maar ook nog eens € 5 korting op Odido Internet.

Heeft Ben ook 5G?

Ben biedt consumenten ook 5G aan. Dit is mogelijk tegen bijbetaling. Voorheen bood Ben 4G Extra Snel aan tegen bijbetaling, 5G heeft dit nu vervangen.

Wie is de eigenaar van Ben?

Ben valt nu onder Odio (voormalig T-Mobile en Tele2).

 
Wat is de beste iPhone van het moment?

De iPhone 15 Pro Max is de beste iPhone van het moment. Dit toestel is het snelst, heeft de beste camera, display en een geanvanceerde batterij.

Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

  • De provider geeft mogelijk korting op de smartphone
  • Je krijgt korting op je abonnement
  • Je kunt de smartphone in een keer betalen en je krijgt mogelijk korting op het toestel
  • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

  • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)