Ben abonnement met Apple iPhone

De nieuwste Apple iPhones met een Ben abonnement

Alle actuele Apple smartphone-modellen kunnen naadloos worden gecombineerd met een Ben abonnement. Van de nieuwste iPhones tot meer bekende betaalbare opties. Met het jaarlijkse ritme van Apple's lanceringen van diverse smartphone-modellen, blijft er een constante stroom van keuzemogelijkheden beschikbaar. Van compacte tot grote display’s, en een palet van verschillende kleuren tot een uitgebreid scala aan opslagcapaciteiten, wordt aan elke behoefte voldaan. 

iPhone abonnement van Ben

Ben's assortiment omvat royale bundels die in elke internetbehoefte voorzien. Hoewel een onbeperkte internetoptie niet wordt aangeboden, blinkt Ben uit in het leveren van uitstekende 4G-connectiviteit. Voor degenen die nog meer snelheid willen, is er de optie om te upgraden naar 5G bundel, tegen slechts een bescheiden bijbetaling. Alle modellen na de iPhone 11 zijn voorzien van 5G, dit maakt. Dit maakt Ben de perfecte partner van je nieuwe iPhone. Onbeperkt bellen en sms'en is wel optioneel, wat zorgt voor moeiteloos contact met dierbaren, ongeacht waar ze zich bevinden. 

Looptijd en betalingsmogelijkheden van een Ben abonnement bij een nieuwe iPhone

De looptijd is standaard 24 maanden bij het aanschaffen van iPhone met een Ben abonnement. Een ander pluspunt van het Ben abonnement is de flexibiliteit in betalingsmogelijkheden voor je nieuwe iPhone. Je hebt de keuze om het toestel in termijnen te betalen, waardoor de directe financiële last lager wordt en het gemakkelijker wordt om de nieuwste technologie te omarmen. Als alternatief biedt Ben je ook de mogelijkheid om de iPhone in een keer te betalen. Of een iPhone goedkoper met abonnement is hangt af van de huidige toestelprijs en of providers via diverse retailers korting geven. In het overzicht kun je zien wat je betaalt per model en aan abonnementskosten.

Filters
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag