Ben abonnement met Google Pixel smartphone

Met de recente intrede van Google Pixel smartphones op de Nederlandse markt, hebben gebruikers een nieuwe en boeiende keuze tot hun beschikking. Google heeft een compact maar indrukwekkend assortiment Pixel-toestellen uitgebracht, die gestaag aan populariteit winnen. Elk jaar worden er slechts enkele modellen gelanceerd, maar elk van deze modellen biedt een unieke combinatie van kracht, functionaliteit en het vertrouwde Android-ecosysteem.

Een van de meest opmerkelijke voordelen van het koppelen van een Google Pixel smartphone aan een Ben-abonnement is de flexibiliteit die dit met zich meebrengt. Of je nu een eenvoudig data-abonnement zoekt of juist behoefte hebt aan uitgebreide internetmogelijkheden, Ben heeft diverse bundels beschikbaar om uit te kiezen.

Een ander voordeel is de beschikbaarheid van bundels met onbeperkt bellen, wat met name gunstig is voor gebruikers die veel tijd aan de telefoon doorbrengen en graag in contact blijven met vrienden en familie, zonder zich zorgen te maken over belminuten.

Bovendien hebben klanten de mogelijkheid om de Pixel-telefoon in termijnen te betalen of direct aan te schaffen, wat financiële flexibiliteit biedt en aansluit bij individuele voorkeuren.

De Google Pixel smartphones variëren in prijsklasse, van betaalbaar tot high-end, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan gebruikers met uiteenlopende budgetten en behoeften. Klanten kunnen ook profiteren van speciale voordelen door hun Pixel-aankoop te combineren met andere Ben-producten.

 
Filters
Provider
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)
Wat kost een Ben abonnement?

Een Ben abonnement kost minimaal € 6.5 per maand. Afhankelijk van de looptijd en data bel/sms-bundels kunnen de kosten oplopen. Dit zijn de kosten die betaald bij Ben bij een sim-only. Deze kosten kun je ook hebben in een abonnementsvorm in samenwerking met een smartphone.

 
Kan ik ben in het buitenland gebruiken?

Ben kun je gebruiken in het buitenland. Dit betekent dat je overschakelt naar de een mobiel netwerk van een buitenlandse provider. Je blijft verbonden op jouw huidige telefoonnummer. Het is belangrijk om te controlleren of er kosten verbonden zijn aan welk land je het Ben abonnement wilt gebruiken. 

Is Ben maandelijks opzegbaar?

Ben biedt ook maandelijks opzegbare abonnementen aan naast de abonnementen van een looptijd van 12 en 24 maanden.

Heeft Ben ook onbeperkt internet?

Ben biedt geen onbeperkt internet aan. De grootste databundel is 20 GB per maand. Daarna kun je gebruik maken van MB Extra

Hoe werkt het klantvoordeel van Ben?

Je krijgt korting tot wel 5 GB extra data als je meerdere mobiele abonnementen van mij combineert op hetzelfde adres. Heb jij Odido Internet? Omdat het bij mij onder één dak zit, krijg je niet alleen tot wel 5 GB extra data, maar ook nog eens € 5 korting op Odido Internet.

Heeft Ben ook 5G?

Ben biedt consumenten ook 5G aan. Sinds de zomer van 2024 is dit standaard bij alle abonnementsvormen. 

Wie is de eigenaar van Ben?

Ben valt nu onder Odio (voormalig T-Mobile en Tele2).

 
Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

  • De provider kan korting op het toestel geven
  • Je krijgt korting op je maandelijkse abonnementskosten
  • Je kunt de smartphone in een keer betalen met de mogelijke korting
  • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

  • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)