Ben abonnement met Google Pixel smartphone

Met de recente intrede van Google Pixel smartphones op de Nederlandse markt, hebben gebruikers een nieuwe en boeiende keuze tot hun beschikking. Google heeft een compact maar indrukwekkend assortiment Pixel-toestellen uitgebracht, die gestaag aan populariteit winnen. Elk jaar worden er slechts enkele modellen gelanceerd, maar elk van deze modellen biedt een unieke combinatie van kracht, functionaliteit en het vertrouwde Android-ecosysteem.

Een van de meest opmerkelijke voordelen van het koppelen van een Google Pixel smartphone aan een Ben-abonnement is de flexibiliteit die dit met zich meebrengt. Of je nu een eenvoudig data-abonnement zoekt of juist behoefte hebt aan uitgebreide internetmogelijkheden, Ben heeft diverse bundels beschikbaar om uit te kiezen. Hoewel onbeperkt internet geen optie is, is er een 5G pakket bundels beschikbaar, die zorgen voor snel en betrouwbaar internet.

Een ander voordeel is de beschikbaarheid van bundels met onbeperkt bellen, wat met name gunstig is voor gebruikers die veel tijd aan de telefoon doorbrengen en graag in contact blijven met vrienden en familie, zonder zich zorgen te maken over belminuten.

Bovendien hebben klanten de mogelijkheid om de Pixel-telefoon in termijnen te betalen of direct aan te schaffen, wat financiële flexibiliteit biedt en aansluit bij individuele voorkeuren.

De Google Pixel smartphones variëren in prijsklasse, van betaalbaar tot high-end, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan gebruikers met uiteenlopende budgetten en behoeften. Klanten kunnen ook profiteren van speciale voordelen door hun Pixel-aankoop te combineren met andere Ben-producten.

 
Filters
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag