Ben abonnement met Motorola smartphone

Diversiteit aan Motorola smartphones met een Ben abonnement

Bij het overwegen van een nieuwe smartphone in combinatie met een Ben abonnement, biedt Motorola een scala aan opties die perfect aansluiten op je behoeften en budget. Met talloze modellen die jaarlijks worden gelanceerd en verschillende series om uit te kiezen, heeft Motorola een gevarieerd aanbod om aan diverse eisen te voldoen.

Motorola staat bekend om zijn diverse series, waaronder de Razr series, Edge series, G series en E series. Deze series bieden een breed scala aan telefoons, variërend van betaalbare tot high-end modellen. Hierdoor heb je de vrijheid om een toestel te kiezen dat precies bij jouw wensen past.

De mogelijkheden van Ben abonnementen met Motorola smartphones

Bij het combineren van een Motorola smartphone met een Ben abonnement, profiteer je niet alleen van de voordelen van een hoogwaardige telefoon, maar ook van de extra's die Ben te bieden heeft. Denk hierbij aan klantvoordeel in combinatie met andere Ben producten, waardoor je mogelijk nog meer uit je abonnement haalt.

Voor wat betreft het internet en bellen, biedt Ben diverse bundels die bij jouw gebruik passen. Je kunt kiezen voor een 4G-bundel of zelfs upgraden naar de 5G Extra bundel tegen een kleine bijbetaling. Hoewel er geen onbeperkt internet beschikbaar is, bieden de grote bundels je ruim voldoende data om volop van het internet te genieten. Bovendien kun je met een Ben abonnement onbeperkt bellen, waardoor je altijd in contact kunt blijven met vrienden en familie.

Wat betreft de betaling van je telefoon, biedt Ben flexibiliteit. Je kunt ervoor kiezen om je Motorola smartphone in termijnen te betalen of om het bedrag direct te voldoen. Dit geeft je de mogelijkheid om de financiële optie te kiezen die het beste bij je past.

 
Filters
Provider
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)
Wat kost een Ben abonnement?

Een Ben abonnement kost minimaal € 6.5 per maand. Afhankelijk van de looptijd en data bel/sms-bundels kunnen de kosten oplopen. Dit zijn de kosten die betaald bij Ben bij een sim-only. Deze kosten kun je ook hebben in een abonnementsvorm in samenwerking met een smartphone.

 
Kan ik ben in het buitenland gebruiken?

Ben kun je gebruiken in het buitenland. Dit betekent dat je overschakelt naar de een mobiel netwerk van een buitenlandse provider. Je blijft verbonden op jouw huidige telefoonnummer. Het is belangrijk om te controlleren of er kosten verbonden zijn aan welk land je het Ben abonnement wilt gebruiken. 

Is Ben maandelijks opzegbaar?

Ben biedt ook maandelijks opzegbare abonnementen aan naast de abonnementen van een looptijd van 12 en 24 maanden.

Heeft Ben ook onbeperkt internet?

Ben biedt geen onbeperkt internet aan. De grootste databundel is 20 GB per maand. Daarna kun je gebruik maken van MB Extra

Hoe werkt het klantvoordeel van Ben?

Je krijgt korting tot wel 5 GB extra data als je meerdere mobiele abonnementen van mij combineert op hetzelfde adres. Heb jij Odido Internet? Omdat het bij mij onder één dak zit, krijg je niet alleen tot wel 5 GB extra data, maar ook nog eens € 5 korting op Odido Internet.

Heeft Ben ook 5G?

Ben biedt consumenten ook 5G aan. Dit is mogelijk tegen bijbetaling. Voorheen bood Ben 4G Extra Snel aan tegen bijbetaling, 5G heeft dit nu vervangen.

Wie is de eigenaar van Ben?

Ben valt nu onder Odio (voormalig T-Mobile en Tele2).

 
Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

  • De provider kan korting op het toestel geven
  • Je krijgt korting op je maandelijkse abonnementskosten
  • Je kunt de smartphone in een keer betalen met de mogelijke korting
  • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

  • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)