Smartphone met KPN abonnement

Uitgebreid assortiment 

KPN heeft een groot assortiment van abonnementen die je kunt combineren met de nieuwste smartphones van de grootste merken. Dit geldt voor bestaande klanten die hun KPN mobiele abonnement willen verlengen, maar ook voor nieuwe klanten die willen overstappen en overstappen en afsluiten. Je kunt kiezen uit een diverse data, minuten en looptijd. 

Gespreid of maandelijks voor het toestel betalen

Uiteraard zitten er kosten verbonden aan het toestel. Dit kun je in een keer of in termijnen betalen. Op deze manier kun je een smartphone en abonnement kiezen dat bij de situatie past. 

Standaard 5G in het abonnement

Bij KPN ontvang je standaard 5G bij je abonnement. Met een 5G-geschikt toestel kun je profiteren van het nieuwe, innovatieve netwerk. Een groot gedeelte van de nieuwe smartphones ondersteund 5G. Mocht je een toestel met abonnement kiezen die geen 5G onderstunt, kun je nog steeds genieten van een snelle en stabiele 4G-verbinding.

Combivoordelen op hetzelfde adres

Is er naast je KPN mobiele abonnement ook nog andere services van KPN in het huishuiden. Dan kun je genieten van aantrekkelijke extra's met KPN Combivoordeel. Denk aan voordelen aan meer extra's tot korting op de kosten.

Filters
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)