Smartphone met KPN abonnement

KPN biedt veel opties als het gaat om een smartphone met abonnement. KPN wordt aangeboden door KPN, maar ook diverse retailers en webshops.

De nieuwste telefoons

KPN biedt diverse smartphone-abonnementopties. Ze hebben altijd de nieuwste telefoons beschikbaar. 

 

5G en eSIM

Bij KPN krijg je standaard 5G ondersteuning. Alle gebruikers met een 5G smartphone kunnen genieten van hoge snelheden. Kies je een unlimited abonnement dan heb je de keuze om verschillende pakketten te kiezen. Bovendien heb je de keuze tussen een eSIM of traditionele simkaart.

Abonnementen 

KPN heeft veel opties als het gaat om het samenstellen van een smartphone met abonnement.

Looptijd

Als het gaat om abonnementen, heeft KPN een breed scala aan mogelijkheden om een smartphone met een abonnement samen te stellen. Dit omvat verschillende contractduur-opties, zoals maandelijks opzegbare, eenjarige of tweejarige contracten.

Belminuten en sms en data

Voor wat betreft belminuten en sms'en, biedt KPN verschillende bundels aan, inclusief opties voor onbeperkt sms'en en bellen. Ook zijn er diverse databundels beschikbaar, waaronder opties voor onbeperkt internetgebruik.

Entertainment

Met een KPN-abonnement kun je ook genieten van entertainmentdiensten. Dit omvat een scala aan video-, muziek- en gaming-services die geïntegreerd kunnen worden in je abonnement.

Nieuwe smartphone met abonnement, verlengen of overstappen

Overstappen naar KPN is eenvoudig. Kies de gewenste smartphone en het gewenste abonnement. Verlengen werkt in principe hetzelfde. 

Korting voor bestaande en nieuwe klanten

Regelmatig wordt er korting gegeven op het toestel en/of abonnement. 

Nieuwe maar ook bestaande klanten kunnen hier gebruik van maken. Op het moment van een aanbieding kun je genieten van een dubbele korting. 

Filters
Provider
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)
Welke tefeloons heeft KPN?

KPN biedt veel smartphones aan. De volgende merken worden o.a. aangeboden bij de KPN dealers:

  • Apple
  • Samsung
  • OnePlus
  • OPPO
  • Xiaomi
  • Fairphone
  • Motorola
  • Nokia
 
Hoe krijg ik korting bij KPN?

Korting bij KPN krijgen kan op verschillende manieren. Een manier om kortingen te krijgen is door meerdere KPN abonnementen op hetzelfde adres te hebben. Daarnaast hangt dit ook af van het abonnement dat je hebt gekozen en de services die je gebruikt.