KPN abonnement met Apple iPhone

Combineer een KPN abonnement met de nieuwste Apple iPhones. Apple zorgt voor de hardware KPN zorgt voor de verbinding. De combinatie van KPN's 5G-snelheid en de geavanceerde functies van een iPhone zorgen voor een vloeiende, snelle en hoogwaardige gebruikerservaring.

Als het op telefoons aankomt, biedt Apple een selectie van iPhones die aansluiten bij verschillende behoeften en budgetten. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste high-end iPhone of juist een meer betaalbaar model wilt, KPN heeft een diverse selectie om uit te kiezen. Een iPhone in samenwerking met KPN kun je in een keer kopen of in termijnen betalen. 

Met KPN Mobiel krijg je niet alleen toegang tot een uitstekend netwerk, maar ook tot een scala aan abonnementen die zijn ontworpen om aan individuele behoeften te voldoen. Of je nu een grote hoeveelheid data, of zelfs onbeperkt belminuten nodig hebt, of liever een meer bescheiden bundel wilt, KPN heeft een abonnement dat bij je past.

En wat betreft de contractduur, KPN biedt veel flexibiliteit. Of je nu de voorkeur geeft aan een maandelijks opzegbaar contract of liever voor een of twee jaar vastlegt, er zijn diverse opties.

Bovendien ondersteunen veel van de nieuwste iPhone-modellen esim, wat betekent dat je geen fysieke simkaart meer nodig hebt. Dit geeft je meer gemak en flexibiliteit bij het beheren van je abonnement en maakt het wisselen van telefoonnummer makkelijk.

Filters
Provider
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)