KPN abonnement met Nokia smartphones

Je kunt nu een KPN-abonnement combineren met de nieuwste Nokia-toestellen, inclusief supersnel 5G internet en onbeperkt data! Maar maak je geen zorgen als je niet zoveel data nodig hebt, je kunt ook kiezen voor een abonnement met kleinere data bundels en minder belminuten en sms.

Flexibiliteit staat voorop bij KPN, dus je hebt opties voor de looptijd van je abonnement. Of je nu de vrijheid van een maandelijks opzegbaar contract wilt of liever voor een jaar of twee jaar vastlegt, de keuze is aan jou!

Nokia smartphones hebben een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het combineren van een Nokia met een abonnement kan voordelen bieden ten opzicht van een Nokia te combineren met een sim-only. Je kunt de nieuwste Nokia gewoon bij je abonnement kopen of ervoor kiezen om in delen te betalen. Zo wordt die geweldige Nokia-smartphone nog toegankelijker voor iedereen!

En hier komt het beste nieuws: als je al een KPN-klant bent, of als je er een wordt, kun je speciale kortingen krijgen als je je contract verlengt of een nieuw abonnement afsluit. Maar dat is niet alles! Als je meerdere KPN-diensten hebt afgenomen, kun je ook profiteren van extra korting.

Filters
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)