T-Mobile sim-only abonnement

t-mobile sim-only

Sim-only abonnementen verlengen kunnen met 12 of 24 maanden. Daarnaast biedt T-Mobile verschillende tarieven voor Sim Only abonnementen, zodat je het abonnement kunt kiezen dat het beste past bij je behoeften en budget. Je kunt kiezen uit verschillende hoeveelheden data, belminuten en sms'jes, en je hebt de mogelijkheid om extra opties toe te voegen, zoals onbeperkt bellen of extra data.

Als je ervoor kiest om je T-Mobile Sim Only abonnement te verlengen, profiteer je van vele voordelen, waaronder altijd 5G-connectiviteit en de mogelijkheid om ook op 4G te blijven als 5G niet beschikbaar is. Dit betekent dat je altijd snel en betrouwbaar internet hebt, waar je ook bent.

Als je een smartphone hebt die nog prima werkt dan is het verlengen van een Sim Only ideaal. Je betaalt alleen voor het gebruik van het sim-only abonnement. 

Een ander voordeel van het verlengen van je T-Mobile Sim Only abonnement is de dekking in de EU. Als je binnen de EU reist, kun je het abonnement gewoon blijven gebruiken zonder extra roamingkosten te betalen. Dit betekent dat je zonder zorgen gebruik kunt maken van je mobiele data en kunt bellen en sms'en zoals je thuis gewend bent.

Filters