Smartphone met Simyo abonnement

Als je wel een nieuwe smartphone wilt, dan kun je kiezen voor een abonnement met telefoon. Bij Simyo kun je kiezen uit een ruim aanbod van telefoons van verschillende merken. Je kunt bij het afsluiten van een abonnement o.a. kiezen voor een looptijd van 1 of 2 jaar. Je maakt gebruik van een 4G internet verbinding, momenteel is er geen 5G netwerk beschikbaar via Simyo. 

Het kiezen van de looptijd is belangrijk, omdat je gedurende deze periode vastzit aan het abonnement. Als je bijvoorbeeld kiest voor een 2-jarig abonnement, dan kun je gedurende deze periode niet overstappen naar een andere provider of je abonnement opzeggen. Aan de andere kant zijn de maandelijkse kosten vaak lager als je kiest voor een langere looptijd.

Bij het kiezen van een abonnement met telefoon kun je ook het aantal belminuten kiezen dat je wilt hebben. Dit hangt af van je belgedrag en hoe vaak je je telefoon gebruikt om te bellen. Als je veel belt, dan kun je kiezen voor een abonnement met meer belminuten. Maar als je voornamelijk gebruik maakt van WhatsApp of andere chat-apps, dan kun je volstaan met een abonnement met minder belminuten. Er zijn geen bundels met onbeperkt internet, als je internet bundel op is, kun je een extra belbundel kopen.

Filters
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag