Smartphone met Simyo abonnement

De nieuwste smartphones met een Simyo abonnement

Als je wel een nieuwe smartphone wilt, dan kun je kiezen voor een abonnement met telefoon. Bij Simyo kun je kiezen uit een ruim aanbod van telefoons van verschillende merken, alles tussen het hoger en lager segment en diverse prijsklasses.

 

Simyo smartphone abonnementen 

Met diverse opties kun je je eigen abonnement samenstellen, maar let op: de mogelijkheden kunnen per leverancier variëren. Alle mogelijkheden vind je in het overzicht.

Looptijd

Simyo biedt alleen smartphones aan met abonnement in de vorm van een eenjarig of tweejarig contract. Maandelijks opzegbaar is niet mogelijk.

Belminuten en sms en data

Er is veel keuze als het gaat om belminuten en sms bundels. Er zijn diverse opties waaronder ook onbeperkt sms'en en bellen. Ook zijn er diverse databundels beschikbaar, onbeperkt is helaas niet een optie.

 

Verlengen en nieuwe klanten

Overstappen naar Simyo is vrij simpel. Kies de smartphone en gewenste abonnement. Voor bestaande klanten geld precies hetzelfde. Personen die overstappen en verlengen kunnen beide genieten van kortingen.

Korting voor nieuwe en bestaande klanten

Regelmatig wordt er korting gegeven op de smartphones met abonnementen. Nieuwe maar ook bestaande klanten kunnen hier gebruik van maken. Je krijgt dus korting dubbel korting. 

Daarnaast kun je ook korting krijgen als er meerdere personen op hetzelfde adres wonen met een Simyo of KPN service.

eSIM

Simyo ondersteunt ook eSIM. Als je smartphone eSIM ondersteunt dan hoeft je geen fysieke simkaart in het toestel te doen. Uiteraard kun je ook gebruik maken van fysieke simkaart.

Filters
Provider
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)
Heeft Simyo ook 5G?

Simyo ondersteund geen 5G. Met Simyo kun je gebruikmaken van een snel 4G netwerk.

Van wie is Simyo?

Simyo is onderdeel van KPN. Simyo kan gezien worden als de prijsvechter van KPN, dus iets goedkoper. 

Waarom is Simyo zo goedkoop?

Simyo is relatief goedkoop. Een reden hiervoor is dat het geen fysieke winkels heeft en dat je alles online kan regelen. Dit kan de kosten drukken en hierdoor goedkoper abonnementen aanbieden.

Heeft Simyo ook onbeperkt internet?

Simyo biedt momenteel geen onbeperkt internet aan bij hun abonnementen. 15 GB is het maximale wat je kunt afnamen in je abonnement. 

Kan ik mijn bundel wijzigen?

Bij Simyo heb je elke maand de mogelijkheid om je bundel aan te passen. Je kunt je bundel verhogen of verlagen. En het beste van alles? Je blijft genieten van de prijzen vanaf het moment dat je je aansloot bij Simyo.

Wat is Simyo Compleet?

Simyo klanten die thuis ook internet hebben van KPN krijgen twee keer zoveel belminuten+sms en twee keer zoveel data voor dezelfde prijs.

Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

  • De provider kan korting op het toestel geven
  • Je krijgt korting op je maandelijkse abonnementskosten
  • Je kunt de smartphone in een keer betalen met de mogelijke korting
  • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

  • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)