Smartphone met Tele2 abonnement

Als je al een abonnement bij Tele2 hebt of een sim-only-abonnement, biedt Tele2 je de mogelijkheid om dit abonnement te verlengen zodra het bijna afloopt. Dit is een handige optie waarmee je kunt profiteren van nieuwe aanbiedingen en mogelijkheden. Je hebt de keuze om bijvoorbeeld te kiezen voor een nieuw abonnement inclusief een toestel. Door te verlengen, kun je maandelijks een bedrag betalen voor zowel het toestel als het abonnement, waardoor je in één pakket alles hebt wat je nodig hebt. Uiteraard kun je ook in een keer het toestel betalen.

Tele2 staat bekend om zijn ruime aanbod van abonnementen en toestellen. Of je nu op zoek bent naar een smartphone van een bekend merk of een budgetvriendelijk model, Tele2 heeft diverse merken en modellen waar je uit kunt kiezen. Dit stelt je in staat om het abonnement te vinden dat het beste bij jouw behoeften en budget past. 

Als je nog geen abonnement bij Tele2 hebt, is het ook mogelijk om over te stappen naar Tele2. Dit kan voordelen bieden zoals aantrekkelijke aanbiedingen voor nieuwe klanten en mogelijk betere tarieven.

Naast de reguliere abonnementen biedt Tele2 ook diverse Unlimited abonnementen aan. Met deze abonnementen heb je de vrijheid om onbeperkt te bellen, sms'en en internetten. Dit is ideaal voor mensen die veel gebruikmaken van hun mobiele telefoon en regelmatig streamen en downloaden. Met een Unlimited abonnement hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten wanneer je je datalimiet overschrijdt, aangezien je een vast bedrag per maand betaalt. Dit geeft je gemoedsrust en de vrijheid om optimaal van je telefoon te genieten.

Filters
Provider
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)