De beste Samsung Galaxy

In dit artikel kun je de beste Samsung Galaxy smartphones vinden. 

Dit zijn onze eisen waar de Samsung Galaxy’s aan moeten voldoen.

  • Minimaal 128 GB intern geheugen

  • Op zijn minst updates tot Android 16

  • Een OIS (optische stabilisatie om wazige foto’s te verminderen)

  • Oled display type zoals Super AMOLED of Dynamic AMOLED 2x

  • FHD+ display resolutie of hoger zoals QHD+ of QXGA+

  • 120 Hz display

  • Snelladen met minimaal 25 W


Samsung staat bekend om zijn innoverende producten. Het is lastig om te zeggen welke Samsung Galaxy het beste is omdat ze allemaal goed zijn. Tenminste, de beste is dan een Galaxy Ultra model uit de Galaxy S series. Alsnog kan iedereen voor zich kiezen wat zei hij het beste vinden. In dit artikel kun je alle, inclusief de meer betaalbare Samsung Galaxy modellen vinden. Voor dit artikel hebben we de bovenstaande criteria aangehouden, je kunt hier Samsung Galaxy A series, Samsung Galaxy Z series en Samsung Galaxy S series vinden.

De beste Samsung Galaxy’s hebben minimaal 128 GB intern geheugen. Het hebben van voldoende opslagruimte op je smartphone is belangrijk om ervoor te zorgen dat je genoeg ruimte hebt voor al je foto's, video's, muziek en andere bestanden. 128 GB is een goede hoeveelheid opslagruimte voor de meeste mensen, maar sommige gebruikers kunnen ook kiezen voor 256, 512 GB of 1 TB.

De beste Samsung Galaxy’s krijgen op zijn minst software-updates tot Android 16. Veel modellen zullen ongetwijfeld langer software Het hebben van de nieuwste Android-software is belangrijk voor beveiligings- en prestatie-updates, evenals toegang tot de nieuwste functies. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een smartphone die regelmatige software-updates krijgt, zelfs tot meerdere versies van Android na de eerste release.

Processorklasse

Intern geheugen

Werkgeheugen

De beste Samsung Galaxy’s hebben een OIS. Een OIS (optische stabilisatie om wazige foto’s te verminderen. Optische beeldstabilisatie (OIS) is een functie die helpt om wazige foto's te voorkomen, vooral bij weinig licht. Dit komt doordat de lens van de camera fysiek wordt gestabiliseerd om trillingen te minimaliseren en scherpe, heldere foto's te maken. Voorheen kon je dit alleen vinden in de high-end modellen, tegenwoordig ook in de meer betaalbaardere modellen.

Telezoomlens

Ultragroothoeklens

De beste Samsung Galaxy’s hebben oled type display’s zoals Super AMOLED of Dynamic AMOLED 2x. OLED-displays bieden diepere zwarttinten, hogere contrasten en levendigere kleuren dan traditionele LCD-schermen. 

FHD+ display resolutie of hoger zoals QHD+ of QXGA voldoen de beste Samsung Galaxy modellen aan. De schermresolutie bepaalt de scherpte van het beeld. FHD+ is de minimale resolutie die nodig is voor een scherp beeld op een smartphone, maar hogere resoluties zoals QHD+ of QXGA+ kunnen een nog scherper beeld bieden.

De beste Samsung Galaxy smartphones zijn voorzien van een 120 Hz display: Een hogere verversingssnelheid zorgt voor beelden die soepeler bewegen op het display, vooral tijdens het gamen of het scrollen door inhoud. Een display met 120 Hz ververst het beeld 120 keer per seconde, waardoor het beeld er veel vloeiender uitziet dan bij een 60 Hz-display.

Display resolutie

HDR type

De beste Samsung Galaxy kunnen snelladen met minimaal 25W. Snelladen is een functie die je toestaat om de batterij van je smartphone snel op te laden. Met 25W snelladen laad je de batterij van je smartphone sneller op dan bij standaard opladen. Dit is vooral handig als je weinig tijd hebt en snel wilt opladen voor gebruik.

Snelladen

Kleur

Jouw selectie:
 productproducten