Alle smartphones onder de € 100

Smartphones onder de € 100 zonder abonnement

In dit artikel zie je alle smartphones onder de 100 euro. De prijzen zijn zonder abonnement, gewoon los voor de verkoop. Smartphones onder de 100 euro zijn de simpelste smartphones op de markt. Een gunstige prijs maar wel het minimale wat je kunt verwachten van een smartphone. Het heeft een display, wellicht een of meerdere cameralenzen en je kunt ermee bellen. Er zit wel een kwaliteitsverschil tussen deze en het hogere segmenten. Het is niet te verwachten dat het display heel mooi is, de fotokwaliteit is niet spectaculair en de prestaties zijn minimaal. Voor het opladen kan er ook geduld nodig zijn, zo zijn er modellen die meer dan 3 uur laadtijd nodig hebben. In het hoger segment zijn er ook smartphones die volledig zijn opgeladen in een kwartier. Alsnog kun je er prima bellen, berichtje sturen met een smartphone onder de €100. Zo nu en dan is er eenmaal geduld nodig bij diverse taken. Per model zal dit verschillen.

Het aanbod van smartphones onder de € 100

De markt van toestellen onder de € 100 is niet heel groot. Er zijn merken die zich echt focussen op deze markt en er zijn ook smartphones die soms onder de € 100 duiken. Smartphones hebben eenmaal geen vaste prijzen, door aanbiedingen of andere redenen kunnen de prijzen schommelen. Met deze reden kijk ook eens bij het segment smartphones van 100 tot 150 euro. Hier zie je misschien toestellen tussen de € 100 en € 150.

Smartphones onder de € 100: de belangrijkste specificaties

Intern geheugen
Geheugenkaart
Extern geheugen uitbreiden tot
Werkgeheugen
OS bij lancering
Android versies
Android Go
Display resolutie
Display formaat
NFC

Android Go

Smartphones onder de € 100 die op Android werken kunnen ook voorzien van een Android Go versie. Android Go is een lichte versie van de reguliere Android. Omdat bepaalde smartphones geen krachtige processor hebben is een lichtere versie van Android vereist om ‘t systeem te gebruiken. Selecteer of je wel of geen Android Go wilt.

Android Go

Kies jouw merk

Kies het intern geheugen

Enige optie beschikbaar: 32 GB

Kleur