Alle smartphones onder de € 250

In de prijsklasse smartphones onder de € 250 hebben de grootste Android smartphone fabrikanten waarschijnlijk wel een model. In deze prijsklasse zijn de features uiteenlopend. Het kan zo zijn dat er bepaalde onderdelen worden gepromoot, op andere onderdelen wordt er bezuinigd. Hieronder de punten waar je op moet letten bij de aanschaf van een smartphone onder de € 250.

De processor klasse onder de € 250

In de prijsklasse 150 tot 250 euro kun je voornamelijk low-end en mid-range processoren vinden. Low-end processoren zijn de onderste laag van de middenklassers, maar niet de laagste klasse. Mid-range processoren zijn de middenklasse processoren. 

Kies de gewenste processorklasse

Intern geheugen

In deze prijsklasse vind je voornamelijk smartphones met 64 en 128 GB. Een kleine kans dat je smartphones met 32 GB en 256 GB vindt. Zorg dat je voldoende geheugen kiest.

Kies het intern geheugen

De mogelijkheid om op het 5G netwerk te gaan met een smartphone onder de € 250

Met alle toestellen kun je op het 4G netwerk. Er zijn ook een aantal 5G smartphones onder de € 250. Als er toegang is tot het 5G netwerk dan kun je genieten van hogere snelheden en een betere dekking. 5G is toekomstbestendiger dan enkel 4G.

Display formaat kiezen

Onder de € 250 euro zijn, weinig tot geen smartphones met een klein display. Kies het gewenst display formaat.

Display formaat

Display resolutie

In deze prijsklasse kun je kiezen tussen een HD+ en FHD+ resolutie. HD+ is standaard, FHD+ is een hoge resolutie. Bij smartphones met een groot display is FHD+ aanbevolen. 

Display resolutie

Aantal Hz

Standaard display’s verversen 60 keer per seconde. In deze prijsklasse kunnen smartphones 60, 90 en 120 keer verversen per seconde. Bij snel bewegend beeld zullen de beelden vloeiend over het display bewegen.

Verversingssnelheid in Hz

Snelladen onder de € 250 is niet bij ieder toestel vanzelf sprekend

In deze prijsklasse kunnen de meeste smartphones snelladen. In een korte periode is de smartphone weer voor een percentage bijgeladen. Daarnaast is het hele laadproces is sneller met snelladen dan zonder snelladen. Het is mogelijk dat er smartphones in deze prijsklasse zitten die niet kunnen snelladen. Om zeker te zijn dat jouw toestel dit geef het aan.

Snelladen

Jouw selectie:
 productproducten