KPN Smartpakkers deals

KPN Smartpakkers deals

26-08-2023 | 07:00

KPN Smartpakker Deals

Wat is KPN Smartpakkers? Dit is het moment dat KPN korting geeft op diverse smartphones. In dit geval is er korting op de Apple iPhones en Samsung Galaxy smartphones. 

Tot wanneer duurt KPN Smartpakkers?

Deze actieperiode is van 28 augustus tot 1 september 2023

 

Op welke smartphones zit er korting?

De kortingen

  • Geen aansluitkosten 
  • € 2,50 korting op KPN Unlimited
 

Apple iPhone KPN smartpakkers 

KPN geeft korting op Apple-iPhones. De populaire iPhone modellen zijn nu nog voordeliger. Het gaat om de iPhone 13 uit 2021maar ook de recentste iPhone 14 uit 2022.

Apple iPhone 13 KPN abonnement met korting

Wil je niet alleen genieten van het toestel, maar ook van de voordelen van een abonnement? KPN biedt speciale iPhone 13 abonnementen aan tijdens de Smartpakkers actie, waarmee je niet alleen belminuten en data krijgt, maar ook een korting bundelkorting op het toestel. Je kunt in termijnen betalen of in 

Apple iPhone 14 KPN abonnement met korting

Met het aanbod van KPN kun je niet alleen upgraden naar de iPhone 14, maar ook profiteren van opmerkelijke kortingen.Dus of je nu op zoek bent naar een gloednieuw KPN iPhone 14 abonnement, je bestaande abonnement wilt verlengen of simpelweg de sprong wilt maken naar een betere smartphone dit is allemaal mogelijk.

KPN geeft korting op Samsung Galaxy smartphones

Als je op zoek bent naar de nieuwste technologie en innovatie op het gebied van smartphones, dan is dit het perfecte moment om te verkennen wat KPN te bieden heeft. Naast de indrukwekkende kortingen op de iPhone 14, heeft KPN ook een reeks geweldige aanbiedingen voor de nieuwste Samsung Galaxy smartphones, waaronder het langverwachte model van 2023 - de Samsung Galaxy S23 maar ook de Galaxy A54.

Samsung Galaxy S23 KPN abonnement met korting

De Samsung Galaxy S23, met zijn geavanceerde functies, verbluffende display en snelle prestaties, is een voorbeeld van wat technologie in 2023 te bieden heeft. En met de speciale deals van KPN kun je deze technologische krachtpatser in handen krijgen zonder de bank te breken.

Samsung Galaxy A54 KPN abonnement met korting

Als een klasse onder de opvallende Samsung Galaxy S23 en andere vlaggenschipmodellen van 2023, biedt de Samsung Galaxy A54 een solide mobiele ervaring zonder in te leveren op kwaliteit. De Galaxy A54 is een snelle middenklasse smartphone.  Met KPN's abonnementsopties kun je niet alleen genieten van korting op deze smartphone, maar ook op het abonnement.

 

Recente posts