Mobiel.nl  Slimme Keuze Weken

Mobiel.nl Slimme Keuze Weken

18-08-2023 | 19:00

Mobiel.nl Slimme Keuze Weken 

Mobiel.nl Slimme Keuze Weken is het moment om een nieuwe smartphone of abonnement te kiezen met korting. Deze actieweken bieden diverse voordelen.

Tot wanneer loopt deze actie? Deze actie loopt tot 3 september 2023.

Gedurende Slimme Keuze Weken kunnen de kortingen bestaan uit:

  • Korting op losse smartphones

  • Korting op smartphones met abonnementen 

  • Korting op sim-only abonnementen

  • Geen aansluitkosten bij abonnement met smartphone en sim-only

  • Gratis toestel bij abonnement

  • Een cadeau bij sim-only abonnement

 

Slimme keuze weken smartphones met abonnement

Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone in combinatie met een nieuw abonnement of een verlenging bij een provider, zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos.

Bij Mobiel.nl profiteer je van aantrekkelijke kortingen op abonnementen. Je hebt de keuze uit diverse toonaangevende smartphone-merken, waaronder Apple, Samsung, OnePlus, Oppo, Nothing en Motorola. Deze kun je combineren met abonnementen van de besete providers van Nederland zoals T-Mobile, Tele2, Vodafone, KPN, Lebara, hollandsnieuwe, Ben en Budgetmobiel. Op deze manier verzeker je jezelf van de competitiefste prijzen voor zowel je telefoon als je abonnement.

Als je een smartphone combineert met een abonnement heb je de optie om het toestel in een keer te betalen of in termijnen. 

Slimme keuze Weken: een losse smartphone kopen

Je kunt ook losse smartphones kopen met een korting. Ideaal als je interesse hebt in een smartphone zonder abonnement. Je kunt kiezen uit smartphones van diverse merken, de beste budget, beste middenklasse en beste high-end smartphones. 

Bekijk hier: alle losse smartphones zonder abonnement

Slimme keuze Weken: sim-only abonnementen 

Heb je alleen maar een sim-kaart nodig om te bellen sms’en of voor data. Dan is een sim-only abonnement een goede optie. Nu kun je dit ook extra voordelig aanschaffen. 

Kies een sim-only abonnement van: T-Mobile, Vodafone, Tele2, KPN, Ben, hollandsnieuwe, Budget Mobiel of Lebara.

Bekijk hier: alle sim-only

Daarnaast kun je ook nog een cadeautje krijgen.

Ontvang een JBL Tune 770 headset ter waarde van € 100. Deze aanbieding geldt alleen in combinatie met een sim-only abonnement van KPN, Vodafone, Tele2, Lebara of of T-Mobile bij een abonnement vanaf 10 GB. De actie is van toepassing op 1- en 2-jarige sim only abonnementen die zijn besteld tussen 17-08-2023 en 03-09-2023.

Krijg een Eufy beveiligingscamera of € 50,- accessoiretegoed cadeau. Deze aanbieding is geldig in combinatie met een sim-only abonnement van Ben, Budget Mobiel en hollandsnieuwe. De actie geldt voor 1- en 2-jarige sim-only abonnementen die zijn besteld tussen 17-08-2023 en 03-09-2023.

 

Recente posts