Simyo Scherpe Deals 2024

Simyo Scherpe Deals 2024

26-02-2024 | 20:00

Wat is Simyo Scherpe Deals?

Dit is een van de momenten (naast de frequente Simyo Super Sale) dat je superaanbiedingen kunt vinden voor de grootste besparingen. 

Simyo zorgt ervoor dat je kosten kunt besparen met de laagste prijzen op smartphones met abonnement of sim-only abonnementen.

Tot wanneer duurt het?

Simyo Scherpe deals is van 26 februari tot 30 april 2024.

Sim sim-only abonnement aanbiedingen

Dit is het moment om een Simyo sim-only abonnement aan te sluiten met korting. Lage prijzen worden gegarandeerd gedurende actieperiode. 

Nieuwe klanten kunnen genieten van een dubbele korting door geen aansluitkosten te betalen. Daarnaast betalen ze bij een tweejarig abonnement 6 of 12 GB een euro minder per maand.

Consumenten die een sim-only abonnement willen verlengen betalen sowieso geen aansluitkosten en kunnen genieten van een maandelijkse korting.


 


 

Smartphone met Simyo abonnement

Neem je bij Simyo een smartphone met abonnement dan kun vaak je dubbel genieten van de kortingen. Je krijgt korting op de maandelijkse abonnementskosten, daarnaast afhankelijk van het smartphone model, kun je ook nog eens korting op het toestel krijgen.

Neem je bij Simyo een smartphone met abonnement dan kun vaak je dubbel genieten van de kortingen. Je krijgt korting op de maandelijkse abonnementskosten, daarnaast afhankelijk van het smartphone model, kun je ook nog eens korting op het toestel krijgen.

Heeft Simyo ook 5G?

Simyo ondersteund geen 5G. Met Simyo kun je gebruikmaken van een snel 4G netwerk.

Van wie is Simyo?

Simyo is onderdeel van KPN. Simyo kan gezien worden als de prijsvechter van KPN, dus iets goedkoper. 

Waarom is Simyo zo goedkoop?

Simyo is relatief goedkoop. Een reden hiervoor is dat het geen fysieke winkels heeft en dat je alles online kan regelen. Dit kan de kosten drukken en hierdoor goedkoper abonnementen aanbieden.

Heeft Simyo ook onbeperkt internet?

Simyo biedt momenteel geen onbeperkt internet aan bij hun abonnementen. 15 GB is het maximale wat je kunt afnamen in je abonnement. 

Kan ik mijn bundel wijzigen?

Bij Simyo heb je elke maand de mogelijkheid om je bundel aan te passen. Je kunt je bundel verhogen of verlagen. En het beste van alles? Je blijft genieten van de prijzen vanaf het moment dat je je aansloot bij Simyo.

Wat is Simyo Compleet?

Simyo klanten die thuis ook internet hebben van KPN krijgen twee keer zoveel belminuten+sms en twee keer zoveel data voor dezelfde prijs.

Wat wordt bedoeld met sim-only?

Een sim-only abonnement is een abonnement voor je smartphone die bestaat uit belminuten en sms en/of databundel. Bij een sim-only abonnement betaal je geen toestelkosten. Je betaalt maandelijks een bedrag om verbonden te zijn. 

Mijn abonnement is afgelopen. Wat nu?

Als je een smartphone met abonnement hebt of een sim-only abonnement hebt dan verloopt het contract na een of twee jaar. Dit wordt stilzwijgend verlengt waar je alleen betaalt voor de belminuten en sms en/of databundel. Je kunt dan nog een keer een abonnement met telefoon aansluiten of verder gaan met een sim-only abonnement. 

Kan ik zomaar overstappen van provider?

Je kunt 120 dagen / 4 maanden voordat je huidige contract afloopt overstappen van provider.

Is een telefoon met abonnement goedkoper?

In het algemeen is een smartphone met abonnement goedkoper. Soms gaat het om enkele euro's en soms honderden.

Dit is afhankelijk van wat de prijs van een los toestel is op het moment. Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat je aan toestelkosten betaald bij het abonnement. Providers kunnen namelijk korting op het toestel geven. Vergelijk dit met elkaar en dan zie je of een telefoon met abonnement goedkoper is of niet. 

Op de website zie je dubbele prijzen staan, een voor als je een los bedrag betaald en het ander bedrag is voor als je de smartphone combineert met een abonnement. 

Als de producten niet op de pagina staan, kun je in de vergelijker heel snel alle producten vinden.

 
Wat zijn de voordelen van een smartphone met abonnement?

Smartphones kun je los kopen of combineren met een abonnement. Enkele voordelen zijn:

  • De provider geeft mogelijk korting op de smartphone
  • Je krijgt korting op je abonnement
  • Je kunt de smartphone in een keer betalen en je krijgt mogelijk korting op het toestel
  • Je kunt (deels) in termijnen betalen, dan ben je niet al geld in een keer kwijt

Nadeel:

  • In een slechte situatie ben je duurder uit met een abonnement (bekijk alle actuele deals in het blog)
 

Recente posts