Smartphone met hollandsnieuwe abonnement

Hollandsnieuwe biedt niet alleen sim-only abonnementen, maar ook abonnementen met een telefoon. Hierbij heb je de keuze uit verschillende merken en modellen, zodat je een telefoon kunt kiezen die bij je behoeften en voorkeuren past. Bovendien heeft hollandsnieuwe regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen, waarbij je bijvoorbeeld korting kunt krijgen op je maandelijkse abonnementskosten of op de aanschafprijs van een nieuwe telefoon.

Het netwerk van hollandsnieuwe is gebaseerd op het betrouwbare Vodafone netwerk. Dit betekent dat je kunt rekenen op een uitstekende dekking en kwaliteit van de verbinding.

Daarnaast is er een interessante samenwerking tussen hollandsnieuwe en Ziggo. Als je zowel klant bent bij hollandsnieuwe als bij Ziggo, kun je profiteren van speciale kortingen. Dit kan bijvoorbeeld resulteren in extra voordelen, zoals een verdubbeling van je abonnement, maar ook services vanuit Ziggo. Deze samenwerking maakt het nog aantrekkelijker om te kiezen voor hollandsnieuwe, vooral als je al een tevreden klant bent bij Ziggo.

Wat betreft de beschikbare bundels, biedt hollandsnieuwe diverse opties aan. Voor mensen die veel bellen, is er de mogelijkheid om te kiezen voor onbeperkt bellen. Hiermee kun je naar hartenlust met vrienden en familie praten zonder je zorgen te hoeven maken over de belminuten. Wat betreft de data zijn er verschillende pakketten beschikbaar, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je internetgebruik past. Houd er echter rekening mee dat hollandsnieuwe momenteel geen abonnementen met onbeperkt internet aanbiedt.

Filters
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)