Smartphone met hollandsnieuwe abonnement

De nieuwste smartphones met een hollandsnieuwe abonnement

Hollandsnieuwe biedt niet alleen sim-only abonnementen, maar ook abonnementen met een telefoon aan. Hierbij heb je de keuze uit verschillende merken en modellen, zodat je een telefoon kunt kiezen die bij je behoeften en voorkeuren past.

 

4G netwerk

Het netwerk van hollandsnieuwe is gebaseerd op het betrouwbare Vodafone netwerk. Dit betekent dat je kunt rekenen op een uitstekende dekking en kwaliteit van de verbinding. Momenteel kun je alleen op een 4G netwerk.

Hollandsnieuwe smartphone abonnementen

Je kunt kiezen uit een looptijd van een of twee jaar.

hollandsnieuwe biedt diverse opties aan. Voor mensen die veel bellen, is er de mogelijkheid om te kiezen voor onbeperkt bellen. Hiermee kun je naar hartenlust met vrienden en familie praten zonder je zorgen te hoeven maken over de belminuten. Wat betreft de data zijn er verschillende pakketten beschikbaar, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je internetgebruik past. Houd er echter rekening mee dat hollandsnieuwe momenteel geen abonnementen met onbeperkt internet aanbiedt.

 

Nieuwe smartphone met abonnement, verlengen of overstappen

hollandsnieuwe biedt verschillende abonnementen aan in combinatie met een smartphone. Hiermee kun je genieten van zowel de voordelen van een abonnement als een moderne telefoon. Bestaande klanten kunnen hun abonnement verlengen, waarbij ze ook een nieuwe smartphone kunnen uitkiezen. Dit geld ook voor hollandsnieuwe klanten met een sim-only abonnement. Uiteraard kunnen niet bestaande klanten zich ook aansluiten. 

Korting voor bestaande en nieuwe klanten

Regelmatig wordt er korting gegeven. Deze korting is voor iedereen. Bestaande klanten kunnen ervan genieten en nieuwe klanten ook. De korting kan zijn op het toestel maar ook op de abonnementskosten. Een maximale dubbele korting. 

Filters
Provider
Merk
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)
Is hollandsnieuwe van Vodafone?

hollandsnieuwe is een onderdeel van Vodafone. hollandsnieuwe maakt gebruik van het Vodafone-netwerk om hun diensten aan te bieden. hollandsnieuwe opereert wel zelfstandig. Het is aanbevolen om altijd de voorwaardes van hollandsnieuwe te bekijken.