KPN abonnement met Oppo smartphone

Via KPN kun je genieten van de nieuwste Oppo smarthones met 5G snelheid en onbeperkt data. 

Oppo, een toonaangevende smartphonefabrikant, staat bekend om zijn geavanceerde technologie en stijlvolle ontwerpen. En nu kun je profiteren van de ultieme smartphone-ervaring door een Oppo smartphone te combineren met een KPN-abonnement.

Oppo brengt in Nederland een groot palet aan smartphones uit, van de Oppo A, Oppo Reno en Find X series in diverse kleuren, van het lager tot hoger segment. 

Bij KPN kun je kiezen uit verschillende abonnementsopties die perfect aansluiten bij je behoeften. Heb je veel data en belminuten nodig? Ga dan voor het abonnement met onbeperkte data en belminuten. Maar als je niet veel data verbruikt, heeft KPN ook abonnementen met kleinere databundels en minder belminuten en sms.

Bovendien biedt KPN flexibiliteit op maat. Of je nu een voorkeur hebt voor een maandelijks opzegbaar contract voor ultieme vrijheid, of liever voor één of tweejarig contract de keuze is aan jou.

Daarnaast is het mogelijk om je nieuwe Oppo smartphone in termijnen te betalen of in een keer. Dit is een van de voordelen van het kiezen van een smartphone met abonnement. 

Filters
Data
Minuten
Eenmalig bijbetalen
Maandbedrag
Looptijd (maanden)