iPhone 13 Pro Max 128 GB grafiet

AppleiPhone 13 Pro Max 128 GB grafiet

Vanaf € 1.409,00
Aantal Gb
128 256 512 1000

De belangrijkste details

Voordelen

  • 120 Hz display
  • 6.7 inch display
  • Draadloos opladen

De iPhone 13 Pro Max: oogstrelende beelden op een groot display

Het display van de iPhone 13 Pro Max is 6.7 inch groot. Hierdoor valt het toestel zeker onder de categorie smartphones met groot display.

Het toestel heeft 2778 x 1284 pixels. Als we dit omrekenen is het een FHD+ resolutie. Op het kleine display zie je dan ook veel detail. Standaard geeft het scherm maximaal 1000 nits. Dit zorgt ervoor dat het scherm helder is. Bij het kijken van HDR content zal de piek hoger zijn, namelijk tot 1200 nits. Tijdens het scrollen, gamen of films kijken zullen de beelden vloeiender bewegen dan dat je standaard gewend bent bij een iPhone. Dit model heeft namelijk een 120 Hz display. Twee keer zo vaak ververst het display per seconde. Dit oogt zeer fijn.

Het toestel is ook voorzien van een laagje Ceramic Shield. Dit beschermt je display beschermt tegen krassen en stoten.

Gebruik verschillende audio opties met de iPhone 13 Pro Max

Geluid kan op verschillende manieren worden geluisterd. Je kan namelijk gebruik maken van de stereo speakers, streamen via bluetooth of wifi of bekabeld muziek luisteren via de Lightning poort. 

iPhone 13 Pro Max: hoge snelheden voor de zwaarste taken

De iPhone 13 Pro Max wordt aangedreven door de high-end A15 Bionic-chip. Deze processor is goed om de zwaarste taken uit te voeren. Van zware games tot zware berekeningen. Uiteraard hoef je niet altijd tot het uiterste te gaan. Bij normaal gebruik is de smartphone lekker snel.

iPhone 13 Pro Max: optisch zoomen en pro cameralenzen

Het toestel heeft in totaal 3 cameralenzen en een LIDAR-scanner. Op de voorkant een lens voor de selfies. Op de achterkant een groothoek-, telezoom en ultragroothoeklens. De lidar camera ondersteunt de andere lenzen om nog mooiere foto’s te maken. De lenzen op de achterkant zijn ideaal voor standaard foto’s overdag en in de nacht, maar ook voor het fotograferen van landschappen. Met de telezoomlens kan je 6x inzoomen zonder kwaliteitsverlies. De digitale zoom is goed voor 15x. Er is ook een stabilizator (OIS) aanwezig om wazig foto’s te voorkomen. 

Ook is er een macrofunctie aanwezig op de smartphone. Hiermee kun je kleine objecten fotograferen.

Filmen kan in 4k resolutie. Er is ook een optie om te filmen in ProRes. Dit gaat alleen bij de modellen met 256 GB of hoger. Het 128 GB model filmt in ProRes met een lager resolutie. 

Gebruik een pincode of je gezicht om de iPhone 13 Pro Max te ontgrendelen

Op twee manieren kan het toestel beveiligd worden. Een manier is uiteraard de smartphone ontgrendelen met een pincode. Je kan ook het toestel ontgrendelen met je gezicht door middel van Face ID. 

De iPhone 13 Pro Max hardware is beschermd tegen vocht en stof dankzij de IP68 certificering

Het toestel kan redelijk wat buiten de deur houden. Het toestel heeft een IP68 certificering. 30 minuten lang kan het toestel 6m diep onderwater blijven. Het mooie hieraan is dat de iPhone 13 Pro Max in het dagelijks leven bestendigd is tegen een regenbui. Daarnaast zullen andere materialen het toestel niet makkelijk binnendringen.

Draadloos opladen en snelladen met de Lightning kabel. 

De batterij kan bekabeld of draadloos opgeladen worden. Bedraad wordt het toestel opgeladen met een lightning kabel. Dit gaat met maximaal 20 watt. 50% van de batterij is opgeladen in 30 minuten tijd. Draadloos wordt het toestel opgeladen met 15 watt. Draadloos opladen zorgt ervoor dat er minder gedoe is met kabels.

iPhone 13 Pro Max release date Nederland

De iPhone 13 Pro Max is gereleased in Nederland vanaf 24 september 2021. Kies uit 128 GB, 256 GB, 512 GB of 1TB. Kies een volgende kleuren Sierra Blue, zilver, grafiet, goud en groen.