Pixel 7a 128 GB Houtskool

GooglePixel 7a 128 GB Houtskool

Vanaf € 499,00
Aantal Gb
128

Omschrijving

Voordelen

  • High-end processor
  • Updates tot Android 16

De Google Pixel 7a is een aankoop voor de lange termijn dankzij zijn snelheid en functionaliteiten.

Google Pixel 7a: prestaties

De Pixel 7a wordt geleverd met 128 GB interne opslag. Dit biedt voldoende ruimte voor het opslaan van apps, foto's, video's en andere bestanden. Bovendien maakt de Google Pixel 7a gebruik van de krachtige Googles high-end Tensor G2 processor, die zorgt voor snelle prestaties en een soepele gebruikerservaring. Google belooft voor de Pixel 7a vijf jaar beveiligingsupdates, naast drie Android-versie-updates. Het toestel wordt geleverd met Android 13, Android 16 kun je dus ook verwachten. De Google Pixel 7a is een smartphone die de nieuwste technologie van Google combineert met krachtige functies en beveiligingsvoorzieningen. Een opvallend kenmerk van de Pixel 7a is het Titan M2™beveiligingsschip, dat zorgt voor een verbeterde beveiliging van het apparaat. Een ander kenmerk van de Pixel 7a is de mogelijkheid om zowel een nano-simkaart als een e-simkaart te gebruiken. Dit betekent dat je meer dan twee verschillende telefoonnummers kunt hebben op één apparaat. 

Google Pixel 7a: de camera

De Google Pixel 7a is uitgerust met een indrukwekkend camerasysteem dat fotografie- en videomogelijkheden van hoge kwaliteit biedt. Aan de achterzijde van de telefoon bevindt zich een dubbele camera-opstelling. De hoofdcamera heeft een resolutie van 64 megapixels en biedt scherpe en gedetailleerde foto's. Met deze groothoeklens kun je een breed gezichtsveld vastleggen, waardoor je meer in één foto kunt opnemen.

Daarnaast heeft de Pixel 7a een 13 megapixel ultragroothoeklens. Met deze lens kun je meer van je omgeving vastleggen, omdat het een bredere kijkhoek biedt dan de hoofdcamera. Dit is handig bij het fotograferen van landschappen, groepen mensen of situaties waarbij je meer in beeld wilt brengen. Er is geen telezoomlens aanwezig zoals bij de Pixel 7 Pro. Een belangrijke functie die de camera's van de Pixel 7a bieden, is optische beeldstabilisatie (OIS). OIS helpt om trillingen en bewegingen te verminderen, waardoor je scherpere foto's en stabielere video's kunt maken, zelfs bij weinig licht of bij het filmen tijdens het bewegen. Wat betreft video-opnamen, kan de Pixel 7a video's vastleggen in 4K resolutie met 60 frames per seconde. Dit zorgt voor gedetailleerde en vloeiende videobeelden, of je nu snelle actie vastlegt of rustige scènes filmt. Voor het maken van selfies en video-opnamen van jezelf heeft de Pixel 7a een 13 megapixel selfiecamera aan de voorkant van de telefoon. Deze camera levert scherpe en heldere zelfportretten en biedt ook de mogelijkheid om video's op te nemen in 4K resolutie met 30 frames per seconde.

Google Pixel 7a: display 

De Google Pixel 7a is uitgerust met een 6.1 inch OLED-display, wat zorgt voor levendige kleuren, diepe zwarttinten en een uitstekend contrast. Het scherm van de Pixel 7a heeft ook een verversingssnelheid van 90 Hz. Dit betekent dat het scherm 90 keer per seconde wordt ververst, wat resulteert in soepele en vloeiende beelden tijdens het scrollen, navigeren en gamen. HDR-ondersteuning (High Dynamic Range) is een functie van het scherm van de Pixel 7a die een breder kleurengamma en een groter contrastbereik biedt. Hierdoor worden details in zowel donkere als lichte gebieden van een afbeelding of video beter weergegeven. Om het display te beschermen tegen krassen, maakt de Google Pixel 7a gebruik van Corning Gorilla Glass 3. Gorilla Glass 3 is een duurzaam en krasbestendig materiaal dat helpt om het scherm te beschermen tegen dagelijkse slijtage en onbedoelde beschadigingen. Het scherm van de Pixel 7a heeft een FHD+ resolutie. Met deze resolutie kun je scherpe en gedetailleerde beelden bekijken, of je nu foto's, video's of andere visuele content bekijkt.

Google Pixel 7a: de batterij

De Google Pixel 7a is voorzien van een krachtige batterij met een capaciteit van 4385 mAh. Wat betreft het opladen van de Pixel 7a, ondersteunt het toestel snelladen met een vermogen van 18 watt.  Het gebruik van een compatibele snellader kan de oplaadtijd van de Pixel 7a aanzienlijk verkorten. Naast het bedrade snelladen, biedt de Pixel 7a ook draadloos opladen. Je plaatst de Pixel 7a gewoon op een draadloos oplaadstation of oplaadpad, en de batterij begint draadloos op te laden. Het is echter vermeldenswaardig dat omgekeerd draadloos opladen geen optie is bij de Pixel 7a.