Edge 30 Neo 128 GB Black Onyx

MotorolaEdge 30 Neo 128 GB Black Onyx

Vanaf € 399,00
Kleur
Zwart Paars
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • OIS
  • Snelladen is snel

Middenklasse processor, Android updates en overige prestaties

De Motorola Edge 30 Neo is een middenklasse model in de Edge 30 series. De Snapdragon 695 5G chip zorgt ervoor dat dagelijks gebruik prima verloopt. Een redelijk aantal apps kunnen je tegelijk draaien door met het 8 GB intern geheugen. Het intern geheugen is 128 GB. Jammer genoeg, is er geen mogelijkheid tot het gebruiken van een geheugenkaartje. Het toestel wordt geleverd met Android 12. Twee Android updates krijgt het toestel. Android 13 en Android 14 kunnen in de toekomst geïnstalleerd kunnen worden. Een uniek onderdeel is Ready For. De desktop modus zien we namelijk niet vaak bij middenklasse Android smartphones. 

De Motorola Edge 30 heeft een subtiel display formaat

De Edge 30 Neo is voorzien een 6.28 inch oled display. Prima te navigeren met een hand. Met een FHD+ resolutie krijg je voldoende detail te zien. De vernieuwingsfrequentie is 120 Hz. Bij snelbewegend beeld zullen de beelden er vloeiend uitzien. Het toestel is voorzien van stereo speakers en Dolby Atmos. 

Camera met essentiële mogelijkheden

Op de achterkant van het toestel vinden we twee cameralenzen, maar, ze functioneren voor minimaal drie. Het toestel is voorzien van een 64 megapixel groothoeklens en een ultra groothoeklens van 13 megapixel. De ultragroothoeklens is voorzien van een MacroVision optie. Daarnaast kun je er ook diepte foto’s mee maken. Daarnaast is het toestel voorzien van een OIS. Met een OIS kun je betere foto’s maken met weinig licht en de beelden zien worden beter vastgelegd bij een beetje beweging. Kortom je voorkomt wazig foto’s. Op de voorcamera zit een 32 megapixel selfiecamera.

De Edge 30 Neo kan snelladen en draadloos opladen

In zijn prijsklasse is de Edge 30 Neo voorzien van een snelle snellader van 68W. Binnen de Korste keren heb je een flink batterijpercentage en daarnaast is het toestel volledig opgeladen in de kortste keren. Het valt op dat de Edge 30 Neo draadloos kan opladen. In deze prijsklasse, maar ook bij smartphones met een middenklasse processor is het vrij ongebruikelijk om draadloos te kunnen opladen. Draadloos opladen kan met 5W, dit is niet snel maar alsnog handig als optie.

Release Nederland

Sinds 15 september 2022 is de Motorola Edge 30 Neo te koop in Nederland. Kies uit de kleuren Very Peri en Black Onyx.