Moto E13 64 GB Cosmic Black

MotorolaMoto E13 64 GB Cosmic Black

Vanaf € 107,00
Kleur
Zwart Groen Wit
Aantal Gb
64

De belangrijkste details

Voordelen

  • Prijs
  • 64 GB

Bespreekbare punten

  • De instapprocessor is niet heel snel
  • Geen NFC, dus je kunt niet contactloos betalen
  • Android Go biedt een afgeslankte Android ervaring
 

De minimale prestaties voor een Android smartphone

De Motorola Moto E13 biedt het minimale wat je kunt verwachten van een Android smartphone. Het toestel is voorzien van het Android 13 Go besturingssysteem. Dit is een afgeslankte versie van de standaard Android. Het toestel beschikt over 64 GB opslagruimte, dit is redelijk voor een smartphone in zijn prijsklasse. 2 GB RAM kun je het Android Go besturingssysteem te laten draaien. Het is niet geschikt voor veeleisende gebruik. De telefoon heeft een UNISOC T606-processor. Een processor voor instap smartphones. Ontgrendeling van de Moto E13 vindt plaats via gezichtsherkenning en een pincode. Het heeft de mogelijkheid voor dual-SIM en ondersteuning voor een geheugenkaart en twee simkaarten. 5G is uitgesloten, je kunt enkel gebruik maken van het 4G netwerk. Helaas bevat het geen NFC-functie. Dit betekent dat je niet contactloos kunt betalen in de winkel bijvoorbeeld.

De benodigde specificaties voor beeld en geluid

Ook bij het display zie je de benodigde specificaties. De Motorola E13 beschikt over een 6.5 inch HD+ display met een verversingssnelheid van 60 Hz. De resolutie is HD+. Het toestel heeft slechts één speaker. Wel is er een hoofdtelefoonaansluiting aanwezig. 

Normaal opladen heeft tijd nodig

De Moto E13 is voorzien van een behoorlijke batterij van 5000 mAh. Deze batterij gaat tot 36 uur mee volgens Motorola. Het is dan wel zo dat het opladen tijd nodig heeft. Kies het juiste moment. Het toestel heeft namelijk geen snelladen, opladen doe je met 10W. 

Dual camera-setup

Alleen de basiscamera’s zien we terug op het toestel. Geen extra lenzen. De Motorola E13 heeft een dual-camera setup bestaande uit een 13 megapixelcamera op de achterkant en een 5 megapixelcamera voor de selfies. Het toestel is in staat om FHD-video's op te nemen met een framerate van 30 fps.

Moto E13 release Nederland

15 februari 2023 is het toestel verkrijgbaar in Nederland. Kies uit de kleuren: Creamy White, Aurora Green en Cosmic Black