Moto E32 64 GB Slate Grey

MotorolaMoto E32 64 GB Slate Grey

Kleur
Grijs Zilver
Aantal Gb
64

De belangrijkste details

Voordelen

  • Betaalbaar
  • 90 Hz display

Bespreekbare punten

  • Android 11 is niet het nieuwst
  • Geen NFC, dus je kunt er niet contactloos mee betalen

Prestaties voor essentiële taken 

De Motorola Moto E32 is een instap smartphone. Aangedreven door de Unisoc T606. Deze smartphone is handig als je een keer wilt bellen/gebeld worden, een keer iets opzoeken, Whatsapp en andere bericht services wilt gebruiken. Uiteraard kun je er veel meer mee doen maar zo nu en dan is er geduld nodig. Het intern geheugen is 64 GB. Met een geheugenkaart van maximaal 1TB kun je dit vergroten. Deze smartphone is geschikt voor 4G netwerken. 

Veiligheid en poorten

Op de zijkant van het toestel zit een vingerafdrukscanner. Ontgrendel de smartphone via gezichtsherkenning. Jouw unieke pincode zorgt ervoor dat de smartphone alleen door jou ontgrendeld kan worden. Er is een hoofdtelefoonaansluiting aanwezig. Dit zorgt ervoor dat je anno 2022 en later alsnog gebruik kunt maken van een bedrade hoofdtelefoon. Er is een USB-C poort aanwezig voor het opladen en data transfer. Het is een dual-sim toestel. Gebruik twee simkaarten en een geheugenkaart tegelijkertijd. Er is geen NFC aanwezig. 

Het display ververst iets vaker dan normaal

Het display is 6.5 inch groot. De HD+ resolutie is het minimale voor een smartphone maar prima voor standaard gebruik. Een extraatje is dat het display 90 keer per seconde ververst. Een standaard display ververst namelijk 60 keer per seconde. Een 90 Hz display zorgt ervoor dat beelden die ‘’snel’’bewegen vloeiender over het beeldscherm gaan. 

Snelladen en batterijcapaciteit

De Moto E32 heeft de optie om snel te laden met maximaal 18W. Houdt er rekening mee dat er in de doos een 10W oplader zit en USB-C kabel. De standaard oplader is niet erg snel met opladen. Met een batterijcapaciteit van 5000 mAh adviseren we om een 18W oplader te gebruiken. 

Triple camerasysteem

Op de achterkant zitten drie cameralenzen. Een standaard groothoek-, diepte- en macrolens.

Kleuren en verkrijgbaarheid Nederland

Kies uit de kleuren Slate Grey Misty Silver. Eind juni 2022 is het toestel te koop in Nederland.