Moto E32s 32 GB Slate Grey

MotorolaMoto E32s 32 GB Slate Grey

Vanaf € 109,00
Kleur
Grijs
Aantal Gb
32

De belangrijkste details

Voordelen

  • Android 12
  • Gunstige prijs
  • 90 Hz display

Bespreekbare punten

  • 32 GB is weinig, er is een optie om een geheugenkaart te plaatsen
  • Geen snellader in de doos, de optie om snel te laden met 15W is er wel
  • Er is geen NFC aanwezig, je kunt niet contactloos betalen met deze smartphone

De Moto E32s is een gunstig geprijsde low-end smartphone. 

Prestaties voor simpele taken

Het toestel wordt geleverd met 32 GB intern geheugen. Dit is niet veel, het toestel zit zelfs snel vol. Er is een optie om gebruik te maken van een geheugenkaartje van maximaal 1TB (1000 GB). Dit kan een tekort aan ruimte compenseren. Er is 3 GB werkgeheugen dat het Android besturingssysteem en alle andere data doet laden. De MediaTek Helio G37 processor stuurt alle onderdelen van de Moto E32s aan. De processor is niet krachtig maar prima voor simpele taken. Het toestel wordt met Android 12 geleverd bij lancering. 

90 Hz display en een HD+ resolutie

Het 6.5 inch groot display zorgt ervoor dat alle informatie overzichtelijk gepresenteerd wordt. De HD+ resolutie is aangenaam voor simpele taken. De resolutie is niet hoog, maar je kunt er prima een filmpje bekijken. Een pluspunt is dat het display 90 keer per seconde ververst. Dit zorgt ervoor dat beelden fijner ogen dan bij een standaard 60 Hz display. Het display type is LCD.

Drie manieren om het toestel te ontgrendelen

Ontgrendel de E32s door de vingerafdrukscanner aan te raken of door naar de camera te kijken. Ontgrendelen kan ook met een pincode. Op deze manier houd je al jouw gegevens veilig. 

Een optie voor snelladen

Er is een snellaad functie. Dat is goed want de batterij met 5000 mAh is namelijk groot. Alsnog moet je rekening houden dat er geen snellader in de doos zit kies jouw oplader zorgvuldig uit. In de doos zit een oplader van 10W. Het maximale dat de E32s aankan is 15W. 

Cameralenzen

Op de achtergrond van het toestel zit een groothoek-, diepte- en macrolens. Hiermee heb je diverse lenzen waar je mee kunt spelen bij het fotograferen.

Release datum Nederland

Vanaf zomer 2022 is het toestel beschikbaar in Nederland.