Moto G200 5G 128 Stellar Blue

MotorolaMoto G200 5G 128 Stellar Blue

Vanaf € 334,00
Kleur
Blauw
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • High-end processor
  • Groot display
  • 144 Hz display

Motorola's smartphone met een snel verversend display en snelle processor

High-end processor

De G200 5G is een smartphone met een serieuze high-end processor. De Snapdragon 888+ 5G processor zorgt ervoor dat je de zwaarste taken kunt uitvoeren. Denk aan het spelen van zware games multitasken met zware applicaties. Ook kun je het toestel gebruiken als desktop computer door het aan te sluiten op een extern scherm. Dit kan d.m.v. USB-C voor draadloze verbindingen is een Miracast ondersteuning vereist. 

Intern- en werkgeheugen

Het toestel heeft 128 GB opslag. 8 GB werkgeheugen om snel alle data in te laden. De 8GB opslag zorgt ervoor dat je snel kunt multitasken.

Groot en snelverversend display

Het display ververst 144 keer per seconde. Dit is vaak, waardoor de beelden geleidelijk over het beeldscherm bewegen. 144 Hz is dan perfect voor snel bewegend beeld, van het scrollen tot spelen van games tot het kijken van films. Het 6.8 inch display valt aan de grote kant binnen het Android segment. Wel perfect om mee te gamen en films te kijken. 

Hoog resolutie display en HDR10

De FHD+ resolutie is een prima resolutie voor het kijken van films. Voor gamen komt het ook tot zijn recht. Kijk je series op Netflix of Amazon Prime, youtube of een andere streaming service dan is het mooi meegenomen dat het toestel een HDR10 display heeft. 

Cameralenzen

Op de achterkant vinden we drie lenzen. Voor de algemene foto’s gebruik je de groothoeklens. De ultragroothoeklens zet je in wanneer je meer informatie op de foto wilt krijgen wat niet lukt met de groothoeklens. Denk aan het fotograferen van architectuur, landschappen maar ook twee muren binnenshuis. Met deze lens kun je ook gebruik maken van Motorola’s Macro Vision. Er is ook een dieptelens aanwezig. Hiermee maak je de achtergrond wazig bij bijvoorbeeld portretten.

Batterijcapaciteit en snelladen

De batterijcapaciteit is 5000 mAh. Dit is een hoog capaciteit voor een Android smartphone. 

Snelladen kun je met 33W TurboPower USB-C oplader. Dit zorgt ervoor dat je batterij in een mum van tijd weer is opgeladen. 

Android versie en release datum

Het toestel wordt standaard geleverd met Android 11. Verkrijgbaar in Nederland vanaf 19 december 2021.