Moto G22 64 GB Cosmic Black

MotorolaMoto G22 64 GB Cosmic Black

Vanaf € 129,00
Kleur
Zwart
Aantal Gb
64

De belangrijkste details

Voordelen

  • Vingerafdrukscanner
  • Diverse cameralenzen

Bespreekbare punten

  • Standaard wordt er een 10W oplader geleverd, 15W is het maximale wat het toestel aankan

Motorola’s Moto G22 is een toestel die geeft maar ook inlevert op diverse onderdelen.

Prestaties

De Moto G22 wordt standaard geleverd met 64 GB interngeheugen. Het is een dual-sim toestel waarbij je twee simkaarten en tegelijkertijd een geheugenkaart kunt plaatsen. Het geheugenkaart mag maximaal 1 TB zijn. De simkaarten die je erin plaatst krijgen ondersteuning voor het 4G netwerk. Het toestel wordt standaard geleverd met Android 12. Van 4 GB werkgeheugen is het toestel voorzien. De prestaties komen van de MediaTek Helio G37 processor. De  krachtige processor. Deze smartphone is daarom prima voor niet veeleisende taken. 

Display

Het display heeft een kenmerk waardoor de beelden net iets fijner ogen, namelijk Het 90 Hz display. De resolutie is HD+. Een gangbare resolutie voor het type toestel. Het displayformaat is 6.5 inch. Het type display is LCD. 

Batterij 

Er is een mogelijkheid voor snelladen met 15W. In de doos zit een 10W snellader en USB-C kabel. Als je wilt snel laden dan is het belangrijk om een snellader te gebruiken van 15W. Als er gebruik wordt gemaakt van 10W dan kan het opladen van lange duur zijn. De batterijcapaciteit is 5000 mAh. 

Camera

Een uitgebreid camera eiland zit op de achterkant van het toestel. Je kunt gebruik maken van een diepte-, macro-groothoek- en ultragroothoeklens. Een selfiecamera zit op de voorkant. 

Beveiliging

Aan de zijkant van het toestel zit een vingerafdrukscanner. Je kunt het toestel ontgrendelen via gezichtsherkenning. Of, gebruik jouw unieke pincode. 

Beschikbaarheid Nederland

Vanaf 21 maart 2022 is het toestel te koop in Nederland in de kleur Cosmic Black.