Moto G23 128 GB Matte Charcoal

MotorolaMoto G23 128 GB Matte Charcoal

Vanaf € 214,00
Kleur
Grijs
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • 30W snelladen
  • Stereo speakers 
  • Android 14 update
  • Diverse cameralenzen 
 

Bespreekbare punten

  • Geen 5G

Middenklasse processor en een Android update

De Moto G23 is een middenklasse Motorola smartphone aangedreven door de MediaTek Helio G85. Deze processor is een bekende, en al langer op de markt bij andere Android smartphones. Je kunt uitsluitend met dit toestel op het 4G netwerk of lager. Er is geen 5G ondersteuning. Het toestel wordt geleverd met 128 GB intern geheugen en 4 GB werkgeheugen. 4 GB werkgeheugen is prima om het Android 13 besturingssysteem mee te laten werken maar ook de enige update in de toekomst, Android 14. Twee 4G simkaarten kun je tegelijkertijd gebruiken met een microSD kaart. 

90 Hz display en stereospeakers

Als we kijken naar de beeld- en geluidmogelijkheden zijn er diverse mogelijkheden. De Moto G23 beschikt over een HD+ LCD display. Deze specificaties zijn vrij basis. Het lichtpuntje van de display specificaties is de maximale verversingssnelheid van 90 Hz. Dit laat de beelden iets soepeler over het display te laten verlopen. 

Ook is het toestel voorzien van stereo speakers met Dolby Atmos ondersteuning, 

Snelladen en grote batterij

De Moto G23 kan snelladen TurboPower met maximaal 30 Watt. In een korte periode krijgt de accu een boost. In dit geval is het ook echt van toegevoegd waarde omdat het een flinke batterij heeft. De batterijcapaciteit is 5000 mAh.  Ondanks dat het toestel kan snelladen kan het niet draadloos opladen. 

Een selfiecamera en drie cameralenzen op de achterkant

Vier cameralenzen is het toestel mee voorzien. Een 16 megapixel selfiecamera op de voorkant. Op de achterkant zit een 50 megapixel groothoeklens, 5 megapixel ultragroothoeklens en die functioneert ook meteen als dieptesensor en een 2 megapixel macrocamera. Beelden kun je hiermee vanuit verschillende perspectieven neerleggen. De achtercamera is voorzien van videostabilisaties om schokkerige videobeelden te minimaliseren. De selfiecamera kan opnemen in HD resolutie met 30 fps. De achtercamera kan opnemen in FHD resolutie met 30 fps.

Beschikbaarheid Nederland 

De Motorola Moto G23 is vanaf 15 februari 2023 te koop in Nederland. Kies uit de kleuren Matte Charcoal, Pearl White en Steel Blue.