Moto G42 64 GB Atlantic Green

MotorolaMoto G42 64 GB Atlantic Green

Kleur
Groen
Aantal Gb
64 128

De belangrijkste details

Voordelen

  • Stereo speakers
  • IP52 gecertificeerd

Bespreekbare punten

  • Beschikbaar voor het 4G netwerk, niet 5G

Een middeklasse toestel voor een betaalbare prijs

De Motorola Moto G42 ligt qua prijs in het betaalbare segment. Het is een middenklasse smartphone met een essentiële features. Het toestel wordt aangedreven de Snapdragon 680 processor. Hiermee kun je helaas niet op het 5G netwerk, wel 4G. Je kunt kiezen uit een 64 GB of 128 GB variant. Bedenk of het intern geheugen is en kijk ook naar het prijsverschil. Je kunt het toestel uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 1 TB. Het is een dual-sim toestel waarbij je twee simkaarten kunt combineren met een geheugenkaart. Daarnaast wordt het toestel geleverd met Android 12.

De batterij heeft een snellaad optie

Snelladen is mogelijk met een 18W snellader. Dit is handig als de batterij een laag percentage batterij heeft en je wilt het toestel snel opladen. Deze zit in de doos samen met de USB-C kabel. De batterijcapaciteit is 5000 mAh. 

Essentiele opties op het gebied van audio en video

De combinatie van verschillende features maakt het display fijn om naar te kijken. De resolutie is FHD+. De standaardresolutie voor de meeste high-end smartphones zie je ook in dit toestel.  Het toestel is voorzien van een oled display. Kleuren springen van het display af. Het display ververst zoals ieder regulier display met 60Hz. Het display is 6.4 inch groot. Daarnaast is het toestel ook voorzien van stereo speakers en dolby atmos. Daarnaast is er een hoofdtelefoonaansluiting aanwezig. 

De cameralenzen

Een selfiecamera vinden we op de voorkant. Op de achterkant zit een groothoek, ultra groothoek en dieptelens. Je maakt hiermee reguliere foto’s maar ook foto’s van grote maar ook kleine omgevingen die niet makkelijk met een standaardlens zijn vast te leggen. 

Design 

Het heeft ook een IP52-classificatie, wat betekent dat het bestand is tegen water en stof.

De opties om jouw toestel te beveiligen

Standaard kun je het toestel ontgrendelen met een pincode. Daarnaast zit er een vingerafdrukscanner aan de zijkant. Ontgrendelen kan ook via gezichtsherkenning.

Release Nederland

Vanaf begin juli 2022 is de Moto G42 in Nederland. Kies uit de kleuren Atlantic Green, Metallic Rosé.