Moto G72 128 GB Meteorite Grey

MotorolaMoto G72 128 GB Meteorite Grey

Vanaf € 266,00
Kleur
Grijs
Aantal Gb
128

Omschrijving

Voordelen

  • 6.6 inch amoled display
  • Snelladen

Bespreekbare punten

  • Geen 5G ondersteuning

Moto G72: middenklasse prestaties

Motorola’s Moto G72 valt in de categorie middeklasses qua prijs maar ook qua processor. Dankzij de MediaTek G99 kun je alledaagse taken makkelijk voor elkaar krijgen. Deze smartphone is prima voor internetten, bellen, mailen, mainstream games en apps. Zware taken uitvoeren is niet ideaal met deze smartphone, of er is geduld nodig. Het toestel wordt geleverd met 128 GB intern geheugen. Het Android besturingssysteem en alle apps en games draaien soepel dankzij het 8 GB werkgeheugen. Uitsluitend kun je met dit toestel het 4G netwerk op, er is jammer genoeg geen 5G ondersteuning. Het is een hybride dual-sim toestel. Je kunt gebruik maken van een een simkaart en een geheugenkaartje of tegelijkertijd van twee simkaarten. Bij lancering in 2022 werd het toestel geleverd met Android 12.

Moto G72: Groot 6.6 inch 120 Hz display

Het mooie aan de Moto G72 is dat het een amoled display heeft. De zwart- en wit waardes komen dan mooi naar voren. Het display is 6.6 inch groot. De resolutie is FHD+. Hier bovenop kan het display tot 120 keer per seconde verversen. Dit is het dubbele van een standaard display. 

Op het gebied van audio heb je het beste van twee werelden. Je kunt een hoofdtelefoon bedraad aansluiten en gebruik maken van stereo speakers. 

Moto G72 batterij: batterij voor twee dagen

Motorola geeft aan dat de batterij tot twee dagen meegaat. Dit is een vrij lange batterijduur als het gaat om omstandigheden. Dit is getest onder specifieke omstandigheden. De batterijcapaciteit is 5000 mAh. Met zo een flinke batterij is het handig om te kunnen snelladen. Snelladen doe je met 30W. Een 33W snellader en USB-C kabel zitten in de doos.

Moto G72: Vier camera’s

Vier lenzen tref je aan op de smartphone. Een 16 megapixel selfiecamera op de voorkant. Op de achterkant zit een 108 megapxel hoofdcamera, 8 megapixel ultragroothoeklens en een 2 megapixel macrolens. 

Filmen kan in de volgende resoluties met de achtercamera. Hoofdcamera achterzijde: FHD met 60 fps, ultragroothoekcamera achterzijde: FHD met 30 fps, zelfs de macrocamera kan filmen, dit in een HD resolutie met 30 fps.

Motorola Moto G72 release Nederland

De  Moto G72 is verkrijgbaar vanaf 8 november 2022. Kies uit de kleur Meteorite Grey en Polar Blue.