Moto G73 256 GB Midnight Blue

MotorolaMoto G73 256 GB Midnight Blue

Vanaf € 279,00
Kleur
Blauw Wit
Aantal Gb
256

De belangrijkste details

Voordelen

  • FHD+ display
  • Snelladen met 30W
  • 256 GB intern geheugen 
 

Bespreekbare punten

  • Een update naar Android 14
 

Moto G73: middenklasse prestaties

De Motorola Moto G73 is een middenklasse smartphone met 5G ondersteuning. De MediaTek Dimensity 930 zorgt voor prijs kwaliteit prestaties. Deze smartphone is perfect voor gemiddeld gebruik. Veel applicaties kun je open laten staan dankzij het 8 GB werkgeheugen. Dit is ongeveer het dubbele van een gemiddelde middenklasse Android smartphone. Het toestel wordt geleverd met 256 GB intern geheugen. Als dit onvoldoende is, kun je het geheugen uitbreiden dankzij een microSD kaartje van maximaal 1 TB. Het geheugenkaartje kan de sleufjes delen met een simkaart. De Moto G73 is een hybride dual-sim toestel waarbij er gekozen moet worden tussen twee simkaarten of een simkaart en een microSD kaart. Het toestel wordt geleverd met Android 13 uiteindelijk komt er ook een update naar Android 14. Er wordt drie jaar beveiligingsupdates beloofd. Tot 2026 blijft het toestel veilig. 

Moto G73: het display

Het display van de G73 heeft goede kenmerken voor een middenklasse smartphone. Voor de Moto G73 is een 6.5 inch display gekozen. Het type display is LCD. Een pluspunt van het display is dat het een FHD+ resolutie heeft. Er zijn genoeg pixels om scherpe beelden te laten zien. Erbovenop kan het display kan tot maximaal 120 keer per seconde verversen. Het 120 Hz display is het dubbele van een regulier 60 Hz display. Dit zorgt ervoor dat de beelden soepel verlopen.

Moto G73: minder lenzen met meer functies

In totaal zitten er drie cameralenzen op de smartphone die meerdere functies bedienen. Op de voorkant zit een 16 megapixel selfiecamera waarmee je kunt fotograferen en in full HD resolutie kunt filmen met 30 fps. Op de achterkant zitten twee cameralenzen: een 50 megapixel groothoeklens voor de gebruikelijke foto’s overdag en met weinig licht, en een 8 megapixel ultragroothoeklens waarmee je omgevingen in een keer in een opslag vast kunt leggen. Denk aan landschappen en architectuur. De ultragroothoeklens functioneert ook als macrolens en dieptelens. Kleine objecten leg je hiermee vast maar ook portretfoto’s kun je ermee maken. Filmen kan in FHD resolutie met 60 frames per seconde met de groothoeklens. Er is ook een EIS, videostabilisatie. 

Moto G73: snelladen met maximaal 30W

De Moto G73 is voorzien van een batterij van 5000 mAh. Je kunt ermee snelladen met een oplader van 30W met USB-C kabel. De Moto G73 kan niet draadloos opladen.

Release Moto G73 Nederland 

Vanaf 32 maart 2023 is het toestel verkrijgbaar in Nederland. Kies uit de kleuren Midnight Blue en Lucent White.