Moto G82 128 GB Meteorite Gray

MotorolaMoto G82 128 GB Meteorite Gray

Kleur
Grijs
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • 5G
  • Snelladen
  • 120 Hz display
  • Optische stabilisatie

Motorola’s Moto G82 is een midrange toestel met leuke features voor een degelijke prijs. 

Middenklasse prestaties

Je slaat al je documenten en het Android besturingssysteem op in het 128 GB intern geheugen. Met 6 het 6GB werkgeheugen zorg je ervoor dat het systeem soepel blijft draaien en alle data snel geladen kan worden. Het toestel wordt aangedreven door de Snapdragon 695 5G processor. Dit is een mid-range processor die prima is voor doorsnee gebruik. Zoals de naam al aangeeft kun je hiermee op het 5G netwerk.

Display en audio features

Met een 6.6 inch display is het toestel aan de grote kant. Het gaat om een oled type display. Oled schermen staan bekend om hun hoge contrasten en levensechte kleuren. Met een FHD+ resolutie ben je voorzien van mooie beelden. Onder de hoge resoluties is dit namelijk de meest gangbare. Maximaal 120 keer per seconde kan het display verversen. Dit zorgt ervoor dat beelden smooth bewegen over het display bij het bekijken van snel bewegende beelden.

Daarbovenop is de Moto G82 ook voorzien van stereo speakers en Dolby Atmos. 

Een camera met optische stabilisatie

Een opvallend kenmerk aan de G82 is dat het een OIS heeft. Je kent het wel, foto’s die er bewogen uitzien, dit wil je voorkomen. Een OIS helpt je hierbij. Als we kijken naar de cameralenzen dan zit er een selfiecamera op de voorkant en op de achterkant een groothoek, ultragroothoek en een macrolens. Ideaal voor de standaard foto’s tot het fotograferen van landschappen tot kleine objecten.

Snelladen 

De optie om de batterij snel te laden is ook aanwezig. Dit doe je met de 30W TurboPower. De kabel en oplaadblok zitten in de doos. De batterijcapaciteit is 5000 mAh.

Release Nederland

 Vanaf juni 2022 is het toestel verkrijgbaar in Nederland