Razr 2022 256 GB Satin Black

MotorolaRazr 2022 256 GB Satin Black

Vanaf € 899,00
Kleur
Zwart
Aantal Gb
256

Omschrijving

Voordelen

  • OIS
  • Compact design
  • Quick View display
  • High-end processor

Razr 2022: compacte smartphone met high-end prestaties

Smartphones met een high-end design verdienen ook een high-end processor. De Motorola Razr prestaties komen van de Snapdragon 8+ Gen 1 processor. Deze high-end processor is goed voor het zwaarste werk. De combinatie van deze high-end processor en 8 GB werkgeheugen zorgt ervoor dat je toestel soepel blijft draaien, ook tijdens het multitasken. Met 256 GB wordt het toestel standaard geleverd. Er is geen mogelijkheid om een geheugenkaart te plaatsen.

Android 12 wordt geleverd bij het toestel. In de toekomst kun je updaten naar Android 13 en Android 14. Dit toestel krijgt drie jaar beveiligingsupdates. Je kunt het toestel veilig houden tot eind 2025.

De Razr 2022 is een dual-sim toestel. Je kunt een eSIM combineren met een nanosimkaart. Het toestel is onder andere geschikt voor 4G en 5G netwerken.  

Met Ready For kun je de Razr 2022 inzetten als desktop computer. Een extern keyboard en muis kun je aansluiten of je kunt ‘t scherm hanteren. Er zijn diverse mogelijkheden voor gebruik. Een toffe feature is dat je de Razr 2022 dichtgeklapt kunt gebruiken dankzij ‘t Quick View display.

De Razr 2022 heeft een kleine batterij

Een opvallend kenmerk van de Motorola Razr 2022 is de batterijcapaciteit. Voor een Motorola smartphone is 3500 mAh relatief weinig, aan de andere kant draait het toestel op een krachtige maar ook energiezuinige processor. Energiezuinig betekend dus ook dat er minder energie nodig is om de dag door te komen. Er is een snellaadfunctie van 30W. Het toestel kan niet draadloos opladen. 

Het Quick View display biedt mogelijkheden om Razr 2022 te besturen

Opengeklapt is het toestel voorzien van een 6.7 display met een hoog FHD+ resolutie. Het display type is amoled. Het display is HDR10+ gecertificeerd waardoor HDR content van het scherm afspat. Het toestel is voorzien van een 120 Hz paneel waardoor beelden oogstrelend over het display bewegen. 

Dichtgeklapt, of gewoon op de achterkant van het toestel vind je het Quick View display zoals Motorola het noemt. Dit display is 2.7 inch groot en je kunt het volgende ermee doen: alle meldingen bekijken, berichten lezen en versturen, foto’s kunt maken en betalingen uitvoeren.

Er is gekozen voor Gorilla Glass 5 voor de behuizing. Dit voorkomt dat het display snel barst en krast.

Bij het kijken van content of gewoon het afspelen van audio kun je ook genieten van goed geluid. Het toestel is namelijk voorzien van stereo speakers. 

De camera van de Razr 2022 zet je op diverse manieren in

De belangrijkste kenmerken van de achtercamera zijn de stabilisator, groothoek- en ultragroothoeklens. Daarnaast is er MacroVision, je kunt macrofoto’s maken zonder dat er een fysieke macrolens aanwezig is. Filmen kan in een 8K resolutie. Een van de voordelen van een toestel dat open en dicht kan vouwen is dat de achtercamera gebruikt kan worden op meerdere manieren. Naast de selfiecamera kun je dus ook de achtercamera gebruiken voor de selfies. Je kunt de achtercamera van het toestel gebruiken als bij iedere standaard smartphone. Als je de scharnieren deels buigt dan kun je Razr 2022 laten zitten. Er is geen statief nodig. Als het toestel is dichtgeklapt, dan kun je gebruik maken van de achtercamera en het Quick View display.

Verkrijgbaarheid Nederland

De Razr was al eerder aangekondigd, maar niet voor de Nederlandse markt. Vanaf 25 oktober 2022 is het toestel officieel verkrijgbaar in de kleur Satin Black.