Razr 40 Ultra 256 GB Glacier Blue

MotorolaRazr 40 Ultra 256 GB Glacier Blue

Kleur
Blauw Paars Zwart
Aantal Gb
256

De belangrijkste details

Voordelen

  • Snelle processor
  • Groot extern display
  • Drie grote Android updates
  • Opengevouwen een groot 6.9 inch display

Motorola Razr 40 Ultra: opvouwbaar en een opvallend extern display 

De Motorola Razr 40 Ultra is voorzien van een groot opvouwbaar 6.9 inch display. Het heeft een hoog FHD+ resolutie met 413 pixels per inch. Dit zorgt voor veel detail. Het display is HDR10+ gecertificeerd en daarom kan het beelden weergeven met een breed scala aan kleuren en een hoog contrast. Met een maximale vernieuwingsfrequentie van 165 Hz worden animaties en scrollbewegingen vloeiend weergegeven, wat zorgt voor een soepele gebruikerservaring. Het bereikt een piekhelderheid van 1400 nits, waardoor het scherm goed zichtbaar blijft, zelfs in fel zonlicht.

Het externe display valt op. Dit zit aan de buitenkant van de telefoon bevindt wanneer deze is opgevouwen. Dit externe display heeft een grootte van 3.6 inch en is een AMOLED-display. Het heeft een resolutie van 1066 x 1056 pixels. Het externe display ondersteunt HDR10+ levendige kleuren en een uitstekende beeldkwaliteit. Dit display is ook voorzien van 413 ppi. Het externe display heeft een maximale vernieuwingsfrequentie van 144 Hz, wat zorgt voor soepel scrollen en snelle interacties. Het externe display heeft een piekhelderheid van 1100 nits, waardoor het scherm helder genoeg is om belangrijke informatie te tonen, zelfs wanneer de telefoon is opgevouwen. 

Ondanks de flexibiliteit is het toestel ook nog eens IP52 gecertificeerd. Het toestel kan tegen een beperkte hoeveelheid stof en waterdruppeltjes.

Motorola Razr 40 Ultra: snelle prestaties en drie Android updates

Voor opslag van apps, bestanden en media biedt de Razr 40 Ultra een ruime interne opslagcapaciteit van 256 GB. Deze snelle opslag wordt mogelijk gemaakt door UFS 3.1-technologie, waardoor gegevensoverdracht snel en efficiënt verloopt. Daarnaast beschikt het toestel over LPDDR5-geheugen met 8 GB RAM, waardoor multitasking soepel verloopt en apps snel kunnen worden geopend en gebruikt. De Razr 40 Ultra ondersteunt zowel eSIM als Nano SIM-kaarten, waardoor gebruikers flexibiliteit hebben bij het kiezen van hun mobiele netwerkservice. De Motorola Razr 40 Ultra maakt gebruik van de Snapdragon 8+ Gen 1 processor. Deze processor biedt voldoende rekenkracht om moeiteloos te multitasken, veeleisende apps uit te voeren en grafisch intensieve games te spelen. Met 8 GB RAM heeft de Razr 40 Ultra voldoende werkgeheugen om soepel te kunnen schakelen tussen apps en taken, waardoor vertragingen en haperingen tot een minimum worden beperkt. De Motorola Ultra wordt voorzien van Android 13 bij lancering. De updates zullen gaan naar Android 14, Android 15 en Android 16. De beveiligingsupdates zullen lopen tot 2027.

Motorola Razr 40 Ultra: zet de camera in voor het perspectief dat je wilt

Aangezien de Razr 40 neergezet kan worden, kun je creatief zijn met fotograferen en video's maken. Kies een nieuw perspectief. De Motorola Razr 40 Ultra is uitgerust met een veelzijdig camerasysteem dat in staat is om gedetailleerde foto's en video's vast te leggen. Aan de achterzijde van de Razr 40 Ultra bevindt zich een dubbele camera-opstelling. De hoofdcamera heeft een resolutie van 12 megapixel. Deze camera is voorzien van optische beeldstabilisatie (OIS), wat helpt bij het verminderen van trillingen en bewegingsonscherpte. Daarnaast is er een 13 megapixel ultragroothoeklens. Deze lens heeft ook de optie om macrofoto’s te maken. Wat betreft de videomogelijkheden van de achterste camera, kan de hoofdcamera video's opnemen in verschillende resoluties en framerates, waaronder 4K in maximaal 60 fps, FHD (30 fps) en FHD (60 fps). Voor het maken van selfies en het voeren van videocamera's aan de voorzijde is er een 32 megapixel selfiecamera aanwezig. Filmen kan in een maximale resolutie van 4K met 30 fps.

Motorola Razr 40 Ultra: snel en draadloos opladen

De Motorola Razr 40 Ultra is gevoed met een batterij met een capaciteit van 3800 mAh. Deze batterij is ontworpen om voldoende vermogen te bieden voor een hele dag gebruik bij gemiddeld gebruik. Het snelle opladen zorgt ervoor dat de batterij binnen korte tijd weer voldoende vermogen heeft. Bovendien heeft de Razr 40 Ultra ondersteuning voor draadloos opladen met een vermogen van 5 W. Dit betekent dat gebruikers hun toestel kunnen opladen met een draadloze oplader die voldoet aan de Qi-standaard. Het draadloos opladen biedt extra gemak, omdat gebruikers hun toestel eenvoudig op de oplader kunnen plaatsen zonder gedoe met kabels. Omgekeerd draadloos opladen is niet mogelijk.