Razr 40 256 GB Sage Green

MotorolaRazr 40 256 GB Sage Green

Vanaf € 904,00
Kleur
Groen Roze Wit
Aantal Gb
256

De belangrijkste details

Voordelen

  • Snelle processor
  • 3 Android updates
  • Geavanceerd opvouwbaar display

Bespreekbare punten

 

Motorola Razr 40 display: een hoge helderheid en een extra (extern) display

De Motorola Razr 40 is opengeklapt 6.9 inch groot. Het heeft een hoog FHD+ resolutie. Het display type is AMOLED. Daarnaast is het ook nog eens een 144 Hz display dat beelden oogstrelend kan weergeven. Voor content kijkers is het ook nog eens goed om te weten dat het display HDR10+ gecertificeerd is. Het hoofddisplay heeft ook nog eens een hoog piekhelderheid van 1400 nits.

Daarnaast is er een extern display van 1.5 inch groot. De resolutie van het externe display is 194 x 368 pixels met een pixeldichtheid van 282 ppi. Het display is voorzien van Corning® Gorilla® Glass Victus®, een stevig glas dat het extern display beschermt tegen krassen en stoten. Ook op het externe display kun je HDR10+ beelden kijken. De verversingssnelheid licht wel lager dan bij het hoofddisplay, het heeft namelijk een 60 Hz display. Het externe display heeft een piekhelderheid van 1000 nits, wat voldoende is om de belangrijkste meldingen en informatie weer te geven.

Motorola Razr 40 batterij: draadloos en snelladen 

De Motorola RAZR 40 wordt geleverd met een batterij met een capaciteit van 4200 mAh. De telefoon ondersteunt TurboPower-laden met 30 W, wat betekent dat je snel kunt opladen en weer snel aan de slag kunt. Er wordt een 33 W oplader meegeleverd. Daarnaast biedt de Motorola RAZR 40 ook ondersteuning voor draadloos opladen met 5 W. Er is geen mogelijkheid tot omgekeerd draadloos opladen. Hoewel de draadloze lader afzonderlijk wordt verkocht, biedt het de mogelijkheid om je telefoon draadloos op te laden voor extra gemak en flexibiliteit.

Motorola Razr 40 camera: stabilisatie en een design voor creatief zijn

De Motorola RAZR 40 is uitgerust met een geavanceerd camerasysteem dat in staat is om hoogwaardige foto's en video's vast te leggen. Door het design van de Razr 40 kun je het toestel in verschillende manieren gebruiken voor het vastleggen van je beelden. De hoofdcamera is voorzien van een 64 megapixel camera met optische beeldstabilisatie (OIS). De Motorola RAZR 40 heeft ook een 13 megapixel ultragroothoekcamera die ook als macrocamera functioneert. De selfiecamera is voorzien van een 32 megapixel camera. Filmen kan in een hoge 4K resolutie met de voor- en achtercamera met maximaal 30 frames per seconde. 

Motorola Razr 40 prestaties: snelle prestaties en een update naar Android 14, 15 en 15=6

De Motorola RAZR 40 biedt solide prestaties en een betrouwbare gebruikerservaring. Hier zijn enkele details over de prestatiegerelateerde specificaties:
De Motorola Raz 40 wordt standaard geleverd met Android 13 als het vooraf geïnstalleerde besturingssysteem. Bovendien is er in de nabije toekomst een update naar Android 14 beschikbaar, waarmee je kunt profiteren van de nieuwste functies, beveiligingspatches en prestatieverbeteringen. Uiteindelijk kan het toestel geüpdatet worden naar Android 15 en 16. De Motorola RAZR 40 heeft een ingebouwde opslagcapaciteit van 256 GB. Dit biedt voldoende ruimte om apps, foto's, video's en andere bestanden op te slaan. Uitbreiden met een extern geheugenkaartje is niet mogelijk. De Motorola RAZR 40 wordt aangedreven door de Snapdragon 7 Gen 1 Mobile processor. Dit is een snelle middenklasse processor. Deze processor biedt voldoende rekenkracht en efficiëntie voor dagelijkse taken, multimedia-activiteiten en zelfs veeleisende apps en games. De telefoon is uitgerust met 8 GB RAM, wat zorgt voor soepele prestaties en snelle multitasking. Als het gaat om verbonden blijven kun je gebruik maken van een eSIM en nanosim. Er is geen mogelijkheid om een extern geheugenkaartje in de Razr 40 te plaatsen.