ThinkPhone 256 GB Carbon Black

MotorolaThinkPhone 256 GB Carbon Black

Kleur
Zwart
Aantal Gb
256

De belangrijkste details

Voordelen

  • Snel en draadloos opladen
  • Groot display met een hoge resolutie
  • De combinatie van high-end en rugged

Motorola’s Thinkphone is een bijzondere rugged smartphone dankzij de combinatie van rugged, ThinkPad connectiviteit en high-end features. Rugged smartphones focussen zich vaak niet op het hogere segment qua hardware, dit model is voorzien van nieuwe technologieën. Motorola is onderdeel van Lenovo. Met deze reden werkt de ThinkPhone naadloos samen met de Lenovo Thinkpad laptops. Dankzij de ThinkShield technologie is zakelijke data beveiligt op het hoogste niveau.

Motorola ThinkPhone: het display

De Motorola ThinkPhone is voorzien van een 6.6 display. Een oled type display is gebruikt voor dit toestel. Een goed aantal pixels is aanwezig op dit groot display dankzij de FHD+ resolutie. Het display is voorzien van HDR10+, dus ook voor multimedia gebruik met HDR content is de ThinkPhone een ideale smartphone. De piekhelderheid van het display is 1200 nits. Wat echt in het oog springt is de optie om tot 144 keer het display te verversen per seconde. Standaard displays doen dit tot 60 keer per seconde. Dit is hoog, en zeker voor een smartphone die rugged is. Al deze technologie is nog eens beschermd door een laagje Gorilla Glass Victus. 

Motorola ThinkPhone: de batterij

Motorola geeft aan dat de batterijduur meer dan 36 uur is op een volle lading. Dit is anderhalf dag aan gebruik. Snelladen op de ThinkPhone is snel met 68W. Daarnaast kan het toestel ook draadloos opladen. Dit kan met 15W. Rugged smartphones die draadloos kunnen opladen zijn nog niet eerder vertoond. 

Motorola ThinkPhone: camera met optische stabilisatie

De achtercamera van de Motorola ThinkPhone bestaat uit een groothoeklens, ultragroothoeklens (inclusief MacroVision). De voorcamera bestaat uiteraard voor een lens voor de selfies. De achtercamera is voorzien van een OIS, kortom de kans op wazige foto’s is drastisch verminderd. 

Filmen met de achtercamera kan in maximaal 8K resolutie met 30 frames per seconde. De voorcamera is goed om te filmen in 4K met maximaal 30 frames per seconde. 

Motorola Thinkphone: high-end prestaties 

De ThinkPhone is voorzien van Snapdragon 8+ Gen 1. Deze high-end processor is goed voor de zwaarste tot simpelweg alle taken. Naast veel rekenkracht is het toestel voorzien van 8 GB ram om mee te multitasken. De verbindingsmogelijkheden zijn ook eersteklas. Je kunt op het 5G netwerk en ook gebruik maken van wifi 6 en wifi 6E. Dit zijn snelle netwerken.

Motorola Thinkphone: rugged design 

Voor een rugged smartphone ziet het toestel er gelikt uit. De ThinkPhone is voorzien van MIL STD 810HMIL STD 810 certificering. Deze certificering geeft aan dat de smartphone tegen stressvolle situaties kan dat goedgekeurd is als militaire standaard. De ThinkPhone is stof en spatwaterdicht. Dankzij IP68 certificering kan het toestel 1.5m diep 30 minuten onder water blijven.