10 Pro 5G  128 GB Volcanic Black

OnePlus10 Pro 5G 128 GB Volcanic Black

Vanaf € 627,00
Kleur
Zwart
Aantal Gb
128 256

De belangrijkste details

Voordelen

  • Groot display
  • Hoog display resolutie
  • Bedraad en draadloos opladen is snel

Een snelle processor en meerdere jaren software updates

De OnePlus 10 Pro 5G wordt standaard geleverd met Android 12. Dit draait op Basis van OxygenOS. Het toestel drie jaar Android updates krijgt. En tot 4 jaar beveiligingsupdates. 

De OnePlus Pro boekt hoge prestaties met de Snapdragon 8 Gen 1 processor. Deze processor zorgt ervoor dat Android besturingssysteem snel reageert. Dit is fijn omdat je tot 2026 software updates krijgt. Daarnaast haal je pieksnelheden tijdens het gamen en draaien van zware apps. 

Het toestel wordt geleverd met minimaal 128 Gb en 8 GB werkgeheugen. Er is geen mogelijkheid om het geheugen uit te breiden. 

Razendsnel bekabeld opladen met 80W. Draadloos opladen blijft snel

De batterijcapaciteit is groot. Met 5000 mAh zorg je ervoor dat je de gehele dag door kunt. Daarnaast is er de optie om snel te laden. De 80W SuperVOOC USB-C oplader zorgt ervoor dat je batterij volledig is opgeladen in ongeveer een half uur tijd. Draadloos opladen doe je met 50W AirVOOC.  

Een groot scherm met een hoog resolutie en stereo speakers

De resolutie is QHD+. Dit is een hoge resolutie. Met 525 pixels per inch op een 6.7 inch display zijn alle details zichtbaar op het display. Tot 120 keer per seconde ververst het display. Dit is ideaal bij het bekijken van content dat snel beweegt zoals series en games maar ook tijdens het scrollen. Er is een HDR10+ certificering aanwezig. Ter bescherming is het scherm voorzien van een laag Gorilla Glass Victus tegen krassen en stoten. 

Daarbovenop is het toestel voorzien van stereo speakers. 

Hasselblad camera en filmen in 4k met 120 frames per seconde

OnePlus is nogmaals de samenwerking aangegaan met Hasselblad. Dit zien we terug in de cameralenzen. Drie cameralenzen zitten er op de achterkant van het toestel. Een groothoek-, tele- en ultragroothoeklens. Met de telelens zoom je in zonder kwaliteitsverlies. De groothoeklens is voor de standaardfoto’s en de ultragroothoeklens is ideaal voor fotografie dat veelomvattend is. 150 graden wijdt is de ultragroothoeklens. Uiteraard is er een selfiecamera op de voorkant van het toestel.

Filmen kan in 4K. Je kunt tot 120 frames per seconde schieten. Dit hoog aantal frames zorgt ervoor dat de video opnames worden gemaakt zonder haperingen. Wanneer dit teruggekeken wordt zullen de beelden er vloeiend uitzien.