10T 128 GB Moonstoon Black

OnePlus10T 128 GB Moonstoon Black

Vanaf € 549,00
Kleur
Zwart Groen
Aantal Gb
128 256

De belangrijkste details

Voordelen

  • OIS
  • 6.7 inch display
  • Razendsnelle processor
  • Volledig opgeladen in 19 minuten

Bespreekbare punten

  • Geen telezoomlens
  • Geen draadloos opladen, wel razendsnel bekabeld

High-end prestaties en Android updates voor de aankomende jaren

High-end prestaties zien we op diverse vlakken terug. De Snapdragon 8 Gen+ Gen 1 is een high-end processor. Dit betekend dat je de zwaarste games en apps kunt gebruiken. Met dit toestel kun je op het 5G netwerk. Er is een variant met 128 GB intern geheugen. Dit model heeft 8 GB werkgeheugen. De variant met 256 GB intern geheugen heeft 16 GB werkgeheugen. OnePlus presenteert dit model als de smartphone waar je flink mee kunt multitasken. Je kent het wel, applicaties moeten afsluiten omdat er teveel openstaan. Tot wel 30 applicaties kun je hiermee open laten staan. Uiteraard is dit ter demonstratie en kan in praktijk anders uitpakken. 

Het toestel wordt geleverd met Android 12. Het updatebeleid voor dit toestel is dat het wordt geupdate tot Android 13, Android 14 en Android 15. Daarnaast zijn er software updates tot 2026. Dit maakt het toestel toekomstbestendig. 

Volledig opgeladen in 19 minuten

Dat het een high-end toestel is zien we ook terug in de oplaadsnelheid. Binnen 19 minuten is de batterij van 0 naar 100% opgeladen. Met 10 minuten opladen zit je op de 67%. Je komt dus nooit zonder energie te zitten. OnePlus geeft aan dat de batterij 1600 keer kan worden opgeladen. In de doos zit ook de 150 W SUPERVOOC Power Adapter en USB-C oplader. Zorg er wel voor dat je de originele oplader gebruikt zodat je echt snel kunt opladen.

High-end display 

Het display is voorzien van diverse features die je van een high-end smartphone mag verwachten. Het display is 6.7 inch groot. De resolutie is hoog, namelijk FHD+. De verversingssnelheid is maximaal 120 Hz. Het dubbele van de standaard. Het display kun terugschalen naar 60 en 90 Hz. Het display is HDR10+ gecertificeerd om jouw HDR content nog mooier te maken. Om te voorkomen dat dit scherm kapot gaat is het voorzien van een laag Gorilla Glass Victus. Het display type is AMOLED. 

Cameralenzen voor overdag en nacht

Uiteraard zit er een selfiecamera op de voorkant. De achtercamera bestaat uit een groothoek, ultra groothoek en macrolens maar ook een OIS, een stabilisator om wazig beeldmateriaal te voorkomen. Overdag maar ook in de avond maak je mooie foto’s. 

Te koop Nederland

Op 3 augustus 2022 werd de OnePlus 10T aangekondigd. Vanaf 25 augustus is het toestel te koop in Nederland. Kies uit de kleuren Moonstone Black en Jade Green.